PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка, чи приходила вам відповідь що вони отримали документи. Дякую
-
Да просто не сильно это ли заденет или подумают что наврал ). Надеюсь поймут
-
Звісно, що по різному. 7 місяців це поки що приблизний показник
-
Може є де почитати, як правильно зробити ATIP запит чи підкажіть? Про ситуацію: подав маму на PR, вона зараз в Україні, себе не додавав представником (і зараз не можу додати до справи цей документ без AOR про представника). Якщо створювати онлайн кабінет, то як я розумію, потрібен хтось в Канаді з PR чи громадянин Канади, щоб отримати повну інформацію про справу. Можу я в цій ситуації подати ATIP за маму?
-
Аналогічно. Особливо, коли були поїздки в межах Шенгену наземним транспортом без будь-яких печаток.
-
При подачі на паспорт в Торонто консульство дало надруковану заяву, яку чоловік заповнив на місці. Там по суті всі ті самі дані що були у приписному, а також адреса і телефон. Консульство відправило цю заяву в Україну і в електронному форматі, і листом. Поки що нічого нового, замовили доставку сервісом DHL, чекаємо паспорт. Статус в резерві ще не мінявся, тому паралельно запитали адвокатів яка ціна для цього питання. Там можна подати адвокатський запит, на який тцк має відповісти за 5 днів, і можливо суд чи щось таке. Називали ціну в 5+ тис дол