PR CUAET
-
При подачі на паспорт в Торонто консульство дало надруковану заяву, яку чоловік заповнив на місці. Там по суті всі ті самі дані що були у приписному, а також адреса і телефон. Консульство відправило цю заяву в Україну і в електронному форматі, і листом. Поки що нічого нового, замовили доставку сервісом DHL, чекаємо паспорт. Статус в резерві ще не мінявся, тому паралельно запитали адвокатів яка ціна для цього питання. Там можна подати адвокатський запит, на який тцк має відповісти за 5 днів, і можливо суд чи щось таке. Називали ціну в 5+ тис дол
-
У мене особисто 14 листопада АОР в червні елиджибл. Були люди з подачею в жовтні і елиджбл в травні і червні. Тоді почали давати листопаду. На початку давали раніше в лютому і березні, тож там терміни були коротші. Потім давали листопаду, які АОР отримували в грудні та січні. Тому я і сказала, що це середній показник, але зараз терміни збільшуються. Тому невідомо скільки чекати людям які подалися після січня 2024 , можливо кілька років, а можливо менше ніж ми чекали, адже точно не знає ніхто.
-
Привіт, скажіть чи якийсь глюк був ? Я не розумію..мала слот для виготовлення дитині до 16 років паспорт Заходжу зараз в активні записи стоїть нотаріальні дії запис а не написано що це паспорт для виготовлення паспорту дитині Що робити ? Це вони не приймуть мої документи для паспорт дитині ?
-
Ні не робила Але ловила я паспорт для дитини ще в жовтні в середині десь А сьогодні зайшла подивитись годину точну записати а дивлюсь там таке І що робити тепер не знаю
-
тот скриншот - из письма eligibility, насколько я понимаю. Иногда они присылают запрос на документы до eligibility, иногда одновременно. В Вашем случае, видимо, решили прислать "до". Думаю, можно просто ответить на письмо и приложить документы к письму. Ответы они 100% видят
-
через Create New Request
-
Вопрос, если есть опыт работы больше чем 2 года Low Mainland на одной позиции, потом если переводят в другой бранч этой же компании в Викторию(та же позиция, только в оффере указано будет Виктория). Для иммигр. процесса это добавит 15 баллов, правильно ? или 25? Ещё, релокейт надо обязательно для получения ПР?
-
Перепрошую, як повідомити аос що в мене змінився work permit? В мене створена аплікація (не еоі)