PR CUAET
-
тот скриншот - из письма eligibility, насколько я понимаю. Иногда они присылают запрос на документы до eligibility, иногда одновременно. В Вашем случае, видимо, решили прислать "до". Думаю, можно просто ответить на письмо и приложить документы к письму. Ответы они 100% видят
-
через Create New Request
-
Вопрос, если есть опыт работы больше чем 2 года Low Mainland на одной позиции, потом если переводят в другой бранч этой же компании в Викторию(та же позиция, только в оффере указано будет Виктория). Для иммигр. процесса это добавит 15 баллов, правильно ? или 25? Ещё, релокейт надо обязательно для получения ПР?
-
Перепрошую, як повідомити аос що в мене змінився work permit? В мене створена аплікація (не еоі)
-
На пошту мало також прийти підтвердження
-
Ви же розумієте що не коректне порівняння? Хто зараз отримує за 7 місяців? Еліджибиті за учора та дозапит на мілітарі сьогодні це 10 місяців очікування для листопада. От для грудня може так статись що термін еліджибиті різко скоротиться бо вони відносно нещодавно аор отримали. Але знаючи що ірсс творить може бути і інша ситуація яку ми вже бачили, розгляд вимкнуть.
-
Їм треба щоб був слот головне година заброньована для людини ? Чи вони дивляться що за дія і не приймуть ? Як це відбувається? Не розумію чому я тоді не подивилась але ловила я в вкладці паспорти до 16 років 😣
-
Так на почту має прийти підтвердження з тим підвердженням треба прийти а там вже пояснити
-
Після того як Ви завантажили фото його ще повинні прийняти. Дуже багато випадків коли не приймають, доводиться знову робити нове фото, завантажувати і чекати. PR Ви будете вважатись лише коли Вам прийде eCoPR. Час на це може бути різний.
-
Я тоді не звернула увагу що пошиє за дія подивились на мейл що прийшов і все час і година Але то точно був для паспорту для дитини ловила тут тоді ще з групою зі у всіма… Не розумію нічого.
-
Додайте форму представника через веб форму зараз без аор, і вам будуть відповідати у кол центрі щодо справи вашої мами. Щоб запросити ATIP - ви можете це зробити, ваша мама також має підписати згоду і ви її прикладаєте до запиту (це чекати 30 днів, і що ви там сподіваєтесь побачити у тих ноутс якщо справа навіть без аор тобто її ніхто не відкривав ще). Щоб отримати тимчасовий номер - ви можете написати на веб форму запит від імʼя мами та на її імейл з проханням підтвердити що її заявка є і надати тимчасовий номер.
-
Там теж пише нотаріальна заява, дозвіл ,згода тощо Але я бронювала на паспорт
-
Показує тільки мою існуючу аплікацію, але ніде немає кнопки «створити»
-
«create new request» в мене є, але далі я не можу нічого створити