PR CUAET
-
Я тоді не звернула увагу що пошиє за дія подивились на мейл що прийшов і все час і година Але то точно був для паспорту для дитини ловила тут тоді ще з групою зі у всіма… Не розумію нічого.
-
Додайте форму представника через веб форму зараз без аор, і вам будуть відповідати у кол центрі щодо справи вашої мами. Щоб запросити ATIP - ви можете це зробити, ваша мама також має підписати згоду і ви її прикладаєте до запиту (це чекати 30 днів, і що ви там сподіваєтесь побачити у тих ноутс якщо справа навіть без аор тобто її ніхто не відкривав ще). Щоб отримати тимчасовий номер - ви можете написати на веб форму запит від імʼя мами та на її імейл з проханням підтвердити що її заявка є і надати тимчасовий номер.
-
Там теж пише нотаріальна заява, дозвіл ,згода тощо Але я бронювала на паспорт
-
Показує тільки мою існуючу аплікацію, але ніде немає кнопки «створити»
-
«create new request» в мене є, але далі я не можу нічого створити
-
спробуй зайти в existing applications і десь біля рядка з номером твоєї аплікації може є Actions, чи правою кнопкою там список доступних дій - я вже не дуже памʼятаю як я потрапила в створення нового реквесту
-
Якщо на пошту прийшло нотаріальне тоді це ви забронювали нотаріальне а не на паспорт 😃 , і якщо ви плануєте прийти на подачу на паспорт з нотаріальним апойментом так не пройде , в посольстві дві черги , одна на паспортні дії а друга на нотаріальні .
-
Я просто у шоці Спокійно собі місяць хода і не знала що там…
-
Знаю що дві ось я тільки тоді фоткала це для групи що не змогла надати разів 10 А потім підтвердилось але на 13 годину А виходе система сама чомусь вирішила що це наторіальна дія Не розумію Я була впевнена що це на паспорт бо натискала там швидко і нічого не переключалась
-
you are very welcome 🤗