PR CUAET
-
🔠🔠🔠🔠❗️❗️❗️ Друзі! Вдалося вибити у Wizzair електронний ваучер на 300 євро за скасований рейс. Але він дійсний лише рік і уже 4 місяці з них пройшло. Ми в Європу не плануємо і гроші просто пропадуть. Можливо хтось планує у них купляти квитки допоможіть будь-ласка вивести ці гроші поки вони не пропали. Я викуплю для вас квиток, а ви мені e-transfer. Дякую за довіру та допомогу
-
я чекала закінчення програми, бо була думка, що після цього можуть прискорити розгляд заявок. але щось дивлюся, що стає лише гірше, тому через пару тижнів мабуть буду подавати на продовження. але якщо батьки не працюють, то я б на вашому місці ще б почекала - податися зможете і у лютому-березні, на стільки знаю, поки людина чекає рішення по ворк перміту, її статус в країні дійсний
-
Доброго всім дня, може трохи дурнувате питання, але все ж хотілося б знати. Віза закінчиться наступного року в листопаді, якщо я продовжу ВП, то чи є мені привід іти подаватися на продовження візи якщо я нікуди з Канади не буду виїхати і в найближчі дні буду намагатись подаватися на ПР іще. Дякую
-
Продовжувати зараз. Я подавала батьків і березні і лише зараз отримали продовжений WP.
-
Можливо до того часу все зміниться 😊
-
Ну таке... Ми подавали батьків в березні, відразу отримали лист типу "тимчасового WP" з закінченням у середені вересня. Отримали продовження WP лише наприкінці жовтня. Ми робили завчасно, тому їх попередні WP ще дійсні і проблем що "тимчасовий" закінчився раніше ніж надійшов продовжений не було. А так не знаю щоб робили....
-
Це можна подивитися в трекері!