PR CUAET
-
Ви маєте дивитися по своєму району
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка, хочу полетіли в Мексику, але при поверненні до Канади строк дії паспорту буде менше ніж пів року. Новий досі очікую, скоріш за все його не встигнуть доставити. Чи можна вʼїхати/повернутись до Канади з діючим паспортом але строком дії менше ніж пів року ?
-
Привіт Підкажіть будь ласка документи по EOI потрібні тільки в тому випадку, якщо ти отримав запрошення від провінції? Якщо так то скільки часу дається на те щоб додати документи? Дякую
-
Ну так не робіть. І гроші збережете і нерви. Проблема вирішена)
-
І мені пліз
-
Дякую
-
Все 4 части
-
Добрий вечір,підкажіть будь ласка чи можливо продовжити work permit якщо є тільки подовжений закордонний паспорт.
-
Я думаю, що документи треба мати готові на етапі подачі EOI application, а після отримання запрошення по одному із стрімів їх подати. Наприклад: CELPIP and Education evaluation мені здається треба мати одразу, бо їх дуже довго робити.
-
Спробуйте тут по поштовому коду m.assnat.qc.ca/en/deputes/index.html
-
Може в них якось розділені заявки, не знаю навіть, не хочу думати нічого поганого. Сподіваюсь найближчим часом отримаємо 🙏🏻
-
Зрозуміло, дякую
-
Тому що , до EOI є тисяча + поданих аплікацій. А номінацій на цей рік ,залишилось набагато менше Не було вибором по AOS за новими правилами