PR CUAET
-
Так дякую написала вже. Не знаю чи вони встигнуть відповісти 14 листопада маю іти якби Та я в шоці це було аж 1 жовтня я спіймала слот і я була впевнена що це паспорт бо там і часу немає клацати нікуди коли зʼявляється час Не розумію нічого чи це баг такий був 😞
-
Ви подаєтесь як громадянин України, а не Канади з її правами. Якщо ви в Україні не мали зареєстрованого шлюбу, тоді це unmarried і в цьому випадку при виграші лотереї ви не будете мати право взяти до вашого кейсу другу половинку, тому що про депендантів треба вказувати в самій подачі на грін карту. Але можу помилятися…
-
Сумарний
-
Для отримання нового sin не потрібно фізично надсилати ніяких документів, тільки приатачити онлайн.
-
У нас 16
-
Доброї ночі, ми нещодавно оформлювали.
-
www.canada.ca/fr/immigration-refugies-citoyennete/services/demande/formulaires-demande-guides/guide-5554-demande-demeurer-canada-titulaire-permis-sejour-temporaire.html
-
Подавала заявку 22 марта 2024 Сейчас получила решение , но оставили старые даты ! Подскажите тут писали что можно попробовать как то оспорить ? (Reconsideration letter ) им написать ? Благодарю
-
Підскажіть будь-ласка, це всіх приглашають створити заявку на аплікацію? І чи ще відправляють емейли з запрошенням? Бо мені щось взагалі нічого не відправили, хоча подавала ще на самому початку майже. Це значить що вже не відправлять запрошення? Чи є хтось такий як і я хто не отримав запрошення?
-
И неважно кто подавал первым они смотрят на баллы.