PR CUAET
-
Так дякую написала вже. Не знаю чи вони встигнуть відповісти 14 листопада маю іти якби Та я в шоці це було аж 1 жовтня я спіймала слот і я була впевнена що це паспорт бо там і часу немає клацати нікуди коли зʼявляється час Не розумію нічого чи це баг такий був 😞
-
Ви подаєтесь як громадянин України, а не Канади з її правами. Якщо ви в Україні не мали зареєстрованого шлюбу, тоді це unmarried і в цьому випадку при виграші лотереї ви не будете мати право взяти до вашого кейсу другу половинку, тому що про депендантів треба вказувати в самій подачі на грін карту. Але можу помилятися…
-
Сумарний
-
Для отримання нового sin не потрібно фізично надсилати ніяких документів, тільки приатачити онлайн.
-
У нас 16
-
Доброї ночі, ми нещодавно оформлювали.
-
www.canada.ca/fr/immigration-refugies-citoyennete/services/demande/formulaires-demande-guides/guide-5554-demande-demeurer-canada-titulaire-permis-sejour-temporaire.html
-
Подавала заявку 22 марта 2024 Сейчас получила решение , но оставили старые даты ! Подскажите тут писали что можно попробовать как то оспорить ? (Reconsideration letter ) им написать ? Благодарю
-
Підскажіть будь-ласка, це всіх приглашають створити заявку на аплікацію? І чи ще відправляють емейли з запрошенням? Бо мені щось взагалі нічого не відправили, хоча подавала ще на самому початку майже. Це значить що вже не відправлять запрошення? Чи є хтось такий як і я хто не отримав запрошення?
-
И неважно кто подавал первым они смотрят на баллы.
-
Перебуваю на поглибленому чеку вже тривалий час. Критерії отримання цього чеку пропускаю і багато іншого. Замовляв декілька разів нотси. Писав на веб форму питання про час очікування. Також депутату. Висновок. Пишуть, що ірсс наманається все зробити відповідно часу, що вказаний на офіційному сайті. Депутату відповіли, що not routine case, потрібно чекати. Справа в тому, що поглиблений чек передбачає (не для всіх) перевірку двома окремими організаціями cbsa and csis. Кожна з них має термім від 3 до 18 мвсяців. Відповідно часто буває що ваша аплікація виходить за рамки 18 місяців, коли доцільно робити мандамус. Саме тому випадки поглибленого чеку в більшості випадків рухаються після мандамуса.
-
AOS не приглашали никого. Приглашали в T&H