Моє звернення до тебе добра людина, незалежно від національності і етнічного походження в кожній людині
природа надає чесноти, і в кожного народу є той хто має милосердя і здатність до емпатії.
Ще один крок і два місяці надій і пошуку завершаться. нарешті закриємо збір для мого Саші.
Я мати Ярошенко Татьяна мама пораненого Олександра Ярошенко.
За його життя боролися десятки лікарів і дякуючи їм він залишається живий.Кожні 2 дні Саші робили операції — зараз його стан стабільний але попереду реабілітація і завдання навчитися жити без ніг і руки.
Відділення повністю забезпечило нас ліками.Ми робимо абсолютно все і робитимемо абсолютно все. Зараз постало питання, термінового виготовлення спецліжка.
Просимо вас підтримки , вартість потрібної моделі 220тисяч гривень.
Ліжка що запропоновані державою, не відповідають стану здоров'я Саші , те що людина залишається в живих при такій великій поверхні опіків, 1 на 5000.
Ми майже зібрали кошти на ліжко але що страшніше це протезування що попереду. Ті протези що видає Україна не виконують функцію втрачених кінцівок. Біонічні протези- не підйомна сума - для більшості громадян а тим більше для пенсіонерки 60 років якою являюся
Вірний шлях ще не знайшли але знаю одне без підтримки оточення ми не впораємося
дії держави заточені на мінімальну компенсацію а в деяких випадках на її невиплату , щоб отримати компенсацію потрібно довести стільки всього що не кожен здатний, ще трохи і будуть требувати відео моменту поранення...
ЯРОШЕНКО ОЛЕКСАНДР 1992 РОКУ НАРОДЖЕННЯ, З 22.06.2024 знаходився реанімаційному відділенні в м. Дніпро обласна лікарня і. Мечнікова, 25.09 переведено до м. Львів відділення інтенсивної терапії.Потрібна фінансова допомога. Прошу підтримати та допомогти . Вдома в нього залишається 2-є дітей 6 та 1,6 років.
Допоможіть мені зберегти сина, а моїм онукам Батька . Чи він не вартий цих гривень.... йому життя не шкода було віддати за Україну.🙏😢
Допоможіть облегшити ці нелюдські больові страждання🇺🇦😢Не залишайте нас один на один
без вашої підтримки і добрих слів я б точно вже втратила Віру. А так ,ми трохи потроху рухаємося вперед.
Наша група ( квитанції і Справка поранення, звіт зібраного, фото донатів збору . ) в нашій групу
🇺🇦🇺🇦🙏🙏🫂
t.me/+_fUwylr4zGU0MWZi
Хочу повідомити що в звязку з активністю Шахраїв і ситуації з виведенням 13 тисяч. Я вимушена була закрити карту Приват Банк. Нові реквізити
в групі для збору або в особистих повідомленнях
👇
@Yaroshenko69
(Мій Телеграмм)
PayPal
[email protected]
Додаткова документація надаю кожному індивідуально по відеозв'язку