PR CUAET
-
И неважно кто подавал первым они смотрят на баллы.
-
Перебуваю на поглибленому чеку вже тривалий час. Критерії отримання цього чеку пропускаю і багато іншого. Замовляв декілька разів нотси. Писав на веб форму питання про час очікування. Також депутату. Висновок. Пишуть, що ірсс наманається все зробити відповідно часу, що вказаний на офіційному сайті. Депутату відповіли, що not routine case, потрібно чекати. Справа в тому, що поглиблений чек передбачає (не для всіх) перевірку двома окремими організаціями cbsa and csis. Кожна з них має термім від 3 до 18 мвсяців. Відповідно часто буває що ваша аплікація виходить за рамки 18 місяців, коли доцільно робити мандамус. Саме тому випадки поглибленого чеку в більшості випадків рухаються після мандамуса.
-
AOS не приглашали никого. Приглашали в T&H
-
Моє звернення до тебе добра людина, незалежно від національності і етнічного походження в кожній людині природа надає чесноти, і в кожного народу є той хто має милосердя і здатність до емпатії. Ще один крок і два місяці надій і пошуку завершаться. нарешті закриємо збір для мого Саші. Я мати Ярошенко Татьяна мама пораненого Олександра Ярошенко. За його життя боролися десятки лікарів і дякуючи їм він залишається живий.Кожні 2 дні Саші робили операції — зараз його стан стабільний але попереду реабілітація і завдання навчитися жити без ніг і руки. Відділення повністю забезпечило нас ліками.Ми робимо абсолютно все і робитимемо абсолютно все. Зараз постало питання, термінового виготовлення спецліжка. Просимо вас підтримки , вартість потрібної моделі 220тисяч гривень. Ліжка що запропоновані державою, не відповідають стану здоров'я Саші , те що людина залишається в живих при такій великій поверхні опіків, 1 на 5000. Ми майже зібрали кошти на ліжко але що страшніше це протезування що попереду. Ті протези що видає Україна не виконують функцію втрачених кінцівок. Біонічні протези- не підйомна сума - для більшості громадян а тим більше для пенсіонерки 60 років якою являюся Вірний шлях ще не знайшли але знаю одне без підтримки оточення ми не впораємося дії держави заточені на мінімальну компенсацію а в деяких випадках на її невиплату , щоб отримати компенсацію потрібно довести стільки всього що не кожен здатний, ще трохи і будуть требувати відео моменту поранення... ЯРОШЕНКО ОЛЕКСАНДР 1992 РОКУ НАРОДЖЕННЯ, З 22.06.2024 знаходився реанімаційному відділенні в м. Дніпро обласна лікарня і. Мечнікова, 25.09 переведено до м. Львів відділення інтенсивної терапії.Потрібна фінансова допомога. Прошу підтримати та допомогти . Вдома в нього залишається 2-є дітей 6 та 1,6 років. Допоможіть мені зберегти сина, а моїм онукам Батька . Чи він не вартий цих гривень.... йому життя не шкода було віддати за Україну.🙏😢 Допоможіть облегшити ці нелюдські больові страждання🇺🇦😢Не залишайте нас один на один без вашої підтримки і добрих слів я б точно вже втратила Віру. А так ,ми трохи потроху рухаємося вперед. Наша група ( квитанції і Справка поранення, звіт зібраного, фото донатів збору . ) в нашій групу 🇺🇦🇺🇦🙏🙏🫂 t.me/+_fUwylr4zGU0MWZi Хочу повідомити що в звязку з активністю Шахраїв і ситуації з виведенням 13 тисяч. Я вимушена була закрити карту Приват Банк. Нові реквізити в групі для збору або в особистих повідомленнях 👇 @Yaroshenko69 (Мій Телеграмм) PayPal [email protected] Додаткова документація надаю кожному індивідуально по відеозв'язку
-
Думаю у тих хто розглядає справи немає ніякою відповідальності і тому стільки затримок і все остальне . В мене склалось враження що там всім байдуже до часових рамок , а просто кидать справи від одного офіцера до другого і так поколу поки якись баран там не проснеця .
-
Ottawa (kids): З'явились доступні слоти: 2024-11-22
-
Message from user Дмитрий Мевазов has been removed because this user is in spam list (???)
-
Так - з подовженим паспортом можна подаватися на ворк перміт.
-
Message from user Ксения has been removed because this user is in spam list (???)
-
Співчуваю вашій ситуації. Люди жаліються бо ситуація невизначеності їх тижні можуть згодом перетворитися в місяці, ніякої ж гарантії нема. Саме це кришу зносить - невизначеність. Вибачте може за наівне питання: А ви не пробували звернутися до міграційних адвокатів? Може вони знають "в які двері стукати"?
-
Ми подавали в березні 2024, отримали лише у жовтні
-
Message from user Влад has been removed because this user is in spam list (???)
-
AntGPT Automated Trading Platform Registration and Basic Information Minimum deposit: $10 Minimum Withdrawal: $1 Withdrawal time: Immediate Join this stable new platform and get a 100% chance to profit - a rare opportunity to make money! Invite friends to increase your earnings and enjoy high returns. Fees and Commissions (Automated) VIP1: 5% (Minimum amount: $10 or invite 2 VIP1 members) VIP2: 5.5% (Minimum amount: $500 or invite 10 VIP1 members) VIP3: 6% (Minimum amount: $4,000 or invite 20 VIP1 members) Team Commissions (Automated) Level 1: 10% Level 2: 5% Level 3: 4% Level 4: 3% If you are interested please contact me If you are interested please contact me If you are interested please contact me
-
Message from user Маргарита has been removed because this user is in spam list (???)
-
منصة التداول الآلي AntGPT التسجيل والمعلومات الأساسية الحد الأدنى للإيداع: 10 دولارات الحد الأدنى للسحب: 1 دولار وقت السحب فوري انضم إلى هذه المنصة الجديدة المستقرة واحصل على فرصة 100٪ للربح - فرصة نادرة لكسب المال! قم بدعوة الأصدقاء لزيادة أرباحك واستمتع بعوائد عالية. الرسوم والعمولات (مؤتمتة) VIP1: 5% (الحد الأدنى للمبلغ: 10$ أو دعوة 2 من أعضاء VIP1) VIP2: 5.5% (الحد الأدنى للمبلغ: 500 دولار أو دعوة 10 أعضاء VIP1) VIP3: 6% (الحد الأدنى للمبلغ: 4,000 دولار أو دعوة 20 عضوًا من أعضاء VIP1) عمولات الفريق (آلية) المستوى 1: 10% المستوى 2: 5% المستوى 3: 4% المستوى 4: 3% إذا كنت مهتمًا، يُرجى الاتصال بي إذا كنت مهتمًا يرجى الاتصال بي إذا كنت مهتمًا يرجى الاتصال بي