PR CUAET
-
Ми подалися 30 жовтня, елиджибл в червні, тому ви не одні такі.
-
Message from user Маргарита has been removed because this user is in spam list (???)
-
منصة التداول الآلي AntGPT التسجيل والمعلومات الأساسية الحد الأدنى للإيداع: 10 دولارات الحد الأدنى للسحب: 1 دولار وقت السحب فوري انضم إلى هذه المنصة الجديدة المستقرة واحصل على فرصة 100٪ للربح - فرصة نادرة لكسب المال! قم بدعوة الأصدقاء لزيادة أرباحك واستمتع بعوائد عالية. الرسوم والعمولات (مؤتمتة) VIP1: 5% (الحد الأدنى للمبلغ: 10$ أو دعوة 2 من أعضاء VIP1) VIP2: 5.5% (الحد الأدنى للمبلغ: 500 دولار أو دعوة 10 أعضاء VIP1) VIP3: 6% (الحد الأدنى للمبلغ: 4,000 دولار أو دعوة 20 عضوًا من أعضاء VIP1) عمولات الفريق (آلية) المستوى 1: 10% المستوى 2: 5% المستوى 3: 4% المستوى 4: 3% إذا كنت مهتمًا، يُرجى الاتصال بي إذا كنت مهتمًا يرجى الاتصال بي إذا كنت مهتمًا يرجى الاتصال بي
-
@hh5h2j50 [674153244] заблоковано.
-
дуже співчуваю вашій ситуації! То вже за всяким розумінням!!! Найбільша проблема ircc в відсутності відповідальності та часових рамок 🤯😤🫣
-
Так, я знаю. Але я не можу податися онлайн. Постійно видає технічну помилку при реєстрації через interac.
-
Звідки інформація що з подовженим паспортом не можна подаватися на PR? Буду вдячний за посилання. Бо у нас з дружиною саме цей кейс. А слотів все немає і коли будуть невідомо.
-
Доброго дня! Хто нещодавно подавався по гуманітарній програмі, які шанси пророчать імміграційні консультанти? Шанси ще є, чи вже можна забути про цю програму для українців?
-
Шукаю, друзів(без сім'ї/один,одну) Які у віці 37, або пртблизному планують виїхати із Польщі в США , але ще не можуть наважиться, так як програма u4u. ненадійна, якщо хтось планує переїзд пишіть в приват, також шукаю хто може підказати як вивчити англійську самому, цікавитись сама розмова, бо по граматиці орієнтуюся трохи, був у Канаді проблем не було, договорився всюди. Мені 37 живу у Варшаві ,а у Польщі живу дуже давно. Шукаю адекватних людей можливо маємо спільні інтереси то пишіть.
-
Можуть зателефонувати і задавати питання, можуть вже в школі на мініспівбесіді виявити, на який курс вас відправити. Щодо адаптаційних, то я не згодна. Є школи сильніші, є слабкі. Ви будете проходити багато тем по Квебеку і це дуже допомагає тут освоїтися. Але все це французькою 😁 І я, особисто, французьку мову там вивчила.
-
Це офіційна інформація чи припущення? На сайті посольства і консульства цієї інформації немає. Звідки ця інформація?