PR CUAET
-
упередженості 100% немає, але і комплексного розуміння кейсу також - саме тому така дічь з розглядом кейсів і трапляється 🤯
-
и у нас такая же история, биометрию сдали и тишина
-
Скажите , а куда же докладывать изменения в документах ( новые ворк пермиты , путешествия и обновленные зг паспорта ) ) получается никуда ?
-
Доброго дня а довідки про несудимість потрібно за 10 років до подачі на PR чи за всі роки де ти жив більше 6 міс. Наприклад чоловік служив в Німеччині 1991 р.то також довідку потрібно?
-
Поняла . Только вот в аккаунте IRCC вообще ничего , о том что дались мы
-
Подскажите пожалуйста, подали отпечатки в августе , но ни ответа ни привета пока никакого. У кого также ? Даже номер не присвоен пока . Это норма сейчас или что то не то ?
-
Дивлячись як ви подасте історію працевлаштування і біографію. Якщо будете подавати з дати народження то звісно вони це бабачать і скоріш за все забажають довідку
-
Поищем
-
Такой еще вопрос : если подались по гуманитарной и сейчас хотели бы податься на гринкарту - а в друг … и в случае выигрыша весной . Получается точно будет отказ по гуманитарке тогда ?
-
Я б питала це у ircc чи міграційного консультанта. Думаю в цьому чаті тільки припущення. Теж чула такі чутки, але думаю треба питати в людей які знають
-
Я отримала тиждень назад запит на паспорт батька , подача на візу була в жовтні 2022, в нього складний кейс, був до запит і ВІДМОВА в грудні минулого року. Я просто у відповідь на відмову написала короткого листа шо я не погоджуюся🤣 і нічого не чекала, подалася на федеральний єтап на себе на PR, і просто прийшов запит на паспорт. Звісно не порівняти візу і пр, але факт очікування два роки є.
-
💀💀💀💀💀💀💀💀 Ви так довго на неї чекали 😈 Запрошуємо наших мафіозі на вечірку до свята "Halloween" 🎃💀 Цього вечора таємниці і страхи стануть вашими найкращими друзями 🦇, а Ви - героями страшно ☠️красивої історії під назвою - Вампірська Мафія 🧛 Dress-code: Halloween style 👻 Збір Вампірів🧛 о 18:30 Де? Ресторан JOEY Mayfield EDMONTON Коли? 02.11.2024 P.S. Не лякайтеся, якщо з вами заговорить привид... це всього лише гра! 😈🎭 Зареєструватись на гру тут 👇👇👇 t.me/MafiaWorld_game_bot #реклама #MafiaWorldgame #EDMONTON
-
Якщо прийшов запит, то треба