PR CUAET
-
З приводу грінкард майте на увазі що офіцер бачить в базі ваш виграш (саме виграш, не участь) То як на мене в залежності від вашої аргументації в кейсі у нього можуть виникнути питання. Ну наприклад якщо ви писали що жити без Канади не можете то буде дивною ваша участь у лотереї.
-
Та хоч так. Там доволі обширна аудиторія. В Віннеіпезі було таке недавно. Можливо хтось поділитися добре
-
Доброго ранку. Підкажіть будь ласка якого паспорту дані потрібно заповнювати в анкеті для нового ворк перміту, якщо в новому немає візи?
-
А що незручно? Якщо Ви хочете мати нормальний лист-підтримку, а не просто лист, Ви маєте довіряти цій людині, нормально з нею спілкуватися. Що саме логопед повинен підтвердити для Вашого кейсу? Бо знаєте, важлива не кількість листів, а що в них написано. Якщо адвокат не підказав, що саме в кейсі повинен підтверджувати кожний лист, то питання - чи має адвокат стратегію подачі вашого кейсу. Так само і ленлорд. Що саме він повинен підтвердити в Вашому кейсі? Основний посил Вашого кейсу на чому побудований?
-
Була офіційна інформація на сторінці консульства в фейсбуці що слоти будуть виставлятися 1, 15 та 29 жовтня. 1 і 15 були, 29 - нічого не виклали, після цього в цьому чаті було пара повідомлень від людей які були у консульстві. Їм сказали що слотів більше не буде і буде нова система. Тож якоїсь конкретної офіційної інформації і немає. Сидимо і чекаємо як і що воно буде далі. Якщо пройтись по фактам - коли слоти мали б бути їх не було. Інформації коли будуть викладати наступні слоти теж немає.
-
подскажите пож-ста, я сейчас уже заканчиваю заполнять аппликацию на вкпродлилейку визу, там нужно прикрепить PROOF OF FEE EXAMPTION. Я сделал новый ворк пермит и сейчас хочу сделать визу, соответственно новому пермиту (КУАЭТ). Я так понимаю за визу ничего не платить? Или я ошибаюсь? Если не платить то какой пруф я должен засабмитить? Благодараю заранее
-
Воно то так. Але геть не уявляю де приїжджим знати тісно так багато канадійців🙈 Українців то так, але всі вони без пр, а ті хто мають теж цікаві😂😂😂
-
Дякую, і заргужати потрібно тільки новий паспорт чи і старий з візою теж?
-
Вони не думають, просто є вимоги, і гуманітарка - це завжди був виняток, після того, яки Ви вже пробували інші варіанти і живете в Канаді не один рік.
-
Саме тому зазвичай на цю програму подаються після 2-3 років життя в Канаді. Принаймні так було до нас. Думаю, затримки зараз теж пов'язані з тим, що самі офіцери не дуже знають, що з нами робити. Бо є багато кейсів, які насправді не відповідають вимогам гуманітарки.
-
Добре! Спитаю адвоката що там вони хочуть побачити в тому листі. Бо просто сказали «зберіть більше листів». А в нас закінчились знайомі з ПР (всього шість родин). Вони думають я за півтора роки в Канаді тут з міліоном людей познайомилась 😟 працюючи онлайн і виходячи хібашо в волмарт/костко
-
Навіщо вам запрошення від друзів? Напишіть краще лист для офіцера, що у вас є візи по CUAET і у вас народилася дитина. Подавайте дитину на звичайну візітор візу - якщо, наприклад, з Польші - то до 2-х місяців отримаєте. Візу швидше всього дадуть на термін дії вашої візи - до листопада 2025р. Ваша воркер віза по CUAET наразі те саме, що і візітор. Якщо ви не були в Канаді і не отримали ворк перміт - то по ній працювати не можна. Якщо прилетите в Канаду до 31.03.2025р і вам повезе і вам видадуть ворк перміт, що під великим питанням!!! оскільки в’їхати треба було ще до 31.03.2024р - тоді подасте аплікацію на візитор рекорд для дитини.
-
В нас зайняло рівно 5 місяців ( паспорт прилетів в Торонто).. і вже 1 як чекаємо поки його з Торонто перенаправлять в Едмонтон