Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 951.8k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t5513663946T Offline
    t5513663946T Offline
    Olha Olha
    wrote on last edited by
    Новий паспорт вказуйте. Віза і WP не залежить один від одного
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Fedorenko
    wrote on last edited by
    Та хоч так. Там доволі обширна аудиторія. В Віннеіпезі було таке недавно. Можливо хтось поділитися добре
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Taras Sikora
    wrote on last edited by
    Доброго ранку. Підкажіть будь ласка якого паспорту дані потрібно заповнювати в анкеті для нового ворк перміту, якщо в новому немає візи?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1638754757T Offline
    t1638754757T Offline
    Анна
    wrote on last edited by
    Ви точно це знаєте? Як він це бачить? Скиньте, будь ласка посилання на цю інформацію.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5102048302T Offline
    t5102048302T Offline
    ❤
    wrote on last edited by
    Доброго ранку, і я дочекалася насилу, для статистики Подача 22 березня Схвалення 30 жовтня🤪
    1 Reply Last reply
    0
  • t668052732T Offline
    t668052732T Offline
    Наталия Гримайло Коуч
    wrote on last edited by
    А що незручно? Якщо Ви хочете мати нормальний лист-підтримку, а не просто лист, Ви маєте довіряти цій людині, нормально з нею спілкуватися. Що саме логопед повинен підтвердити для Вашого кейсу? Бо знаєте, важлива не кількість листів, а що в них написано. Якщо адвокат не підказав, що саме в кейсі повинен підтверджувати кожний лист, то питання - чи має адвокат стратегію подачі вашого кейсу. Так само і ленлорд. Що саме він повинен підтвердити в Вашому кейсі? Основний посил Вашого кейсу на чому побудований?
    1 Reply Last reply
    0
  • t615697377T Offline
    t615697377T Offline
    Юлиана Фокс
    wrote on last edited by
    Була офіційна інформація на сторінці консульства в фейсбуці що слоти будуть виставлятися 1, 15 та 29 жовтня. 1 і 15 були, 29 - нічого не виклали, після цього в цьому чаті було пара повідомлень від людей які були у консульстві. Їм сказали що слотів більше не буде і буде нова система. Тож якоїсь конкретної офіційної інформації і немає. Сидимо і чекаємо як і що воно буде далі. Якщо пройтись по фактам - коли слоти мали б бути їх не було. Інформації коли будуть викладати наступні слоти теж немає.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5513663946T Offline
    t5513663946T Offline
    Olha Olha
    wrote on last edited by
    Віза 100 дол коштує, потрібно оплатити
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sunshine
    wrote on last edited by
    подскажите пож-ста, я сейчас уже заканчиваю заполнять аппликацию на вкпродлилейку визу, там нужно прикрепить PROOF OF FEE EXAMPTION. Я сделал новый ворк пермит и сейчас хочу сделать визу, соответственно новому пермиту (КУАЭТ). Я так понимаю за визу ничего не платить? Или я ошибаюсь? Если не платить то какой пруф я должен засабмитить? Благодараю заранее
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olena Zatserkovna
    wrote on last edited by
    Воно то так. Але геть не уявляю де приїжджим знати тісно так багато канадійців🙈 Українців то так, але всі вони без пр, а ті хто мають теж цікаві😂😂😂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Taras Sikora
    wrote on last edited by
    Дякую, і заргужати потрібно тільки новий паспорт чи і старий з візою теж?
    1 Reply Last reply
    0
  • t668052732T Offline
    t668052732T Offline
    Наталия Гримайло Коуч
    wrote on last edited by
    Вони не думають, просто є вимоги, і гуманітарка - це завжди був виняток, після того, яки Ви вже пробували інші варіанти і живете в Канаді не один рік.
    1 Reply Last reply
    0
  • t668052732T Offline
    t668052732T Offline
    Наталия Гримайло Коуч
    wrote on last edited by
    Саме тому зазвичай на цю програму подаються після 2-3 років життя в Канаді. Принаймні так було до нас. Думаю, затримки зараз теж пов'язані з тим, що самі офіцери не дуже знають, що з нами робити. Бо є багато кейсів, які насправді не відповідають вимогам гуманітарки.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Helens
    wrote on last edited by
    Наврядчи я вам знайду посилання на внутрішні дозволи IRCC. На ютубі є відео де люди подавали саме на лотерею у США та на Канаду, то у офіцерів виникали питання до таких аплікантів на інтерв'ю.
    1 Reply Last reply
    0
  • t322954591T Offline
    t322954591T Offline
    Elena S
    wrote on last edited by
    Добре! Спитаю адвоката що там вони хочуть побачити в тому листі. Бо просто сказали «зберіть більше листів». А в нас закінчились знайомі з ПР (всього шість родин). Вони думають я за півтора роки в Канаді тут з міліоном людей познайомилась 😟 працюючи онлайн і виходячи хібашо в волмарт/костко
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sunshine
    wrote on last edited by
    спасибо! думал бесплатно 😂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lesya Sekretar
    wrote on last edited by
    Навіщо вам запрошення від друзів? Напишіть краще лист для офіцера, що у вас є візи по CUAET і у вас народилася дитина. Подавайте дитину на звичайну візітор візу - якщо, наприклад, з Польші - то до 2-х місяців отримаєте. Візу швидше всього дадуть на термін дії вашої візи - до листопада 2025р. Ваша воркер віза по CUAET наразі те саме, що і візітор. Якщо ви не були в Канаді і не отримали ворк перміт - то по ній працювати не можна. Якщо прилетите в Канаду до 31.03.2025р і вам повезе і вам видадуть ворк перміт, що під великим питанням!!! оскільки в’їхати треба було ще до 31.03.2024р - тоді подасте аплікацію на візитор рекорд для дитини.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5133966939T Offline
    t5133966939T Offline
    ARNELLA Konovalova
    wrote on last edited by
    В нас зайняло рівно 5 місяців ( паспорт прилетів в Торонто).. і вже 1 як чекаємо поки його з Торонто перенаправлять в Едмонтон
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vitalii
    wrote on last edited by
    10 червня на військову службу. 19 червня вислали документи. І від 20 червня бекграуед чек
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Taras Sikora
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.