PR CUAET
-
В нас 4 місяці « простою» було Чекайте… Або напишіть їм лист з питання « в чому проблема , чому документ не доставлено» Вони відповідають досить швидко , 1-2 робочі дні ( принаймні ми 3 рази їм писали і всі три рази була дуже швидка відповідь)
-
Це що таке ? Це стосовно EOI Що вже не приймають нові заявки ?
-
Дякуюяк на мене це бред,що має бути багато листів!звісно якщо люди мають багато багато друзів,ну це мають бути постійні тусовки напевне,життя не на місці!мають бути хороші листи,а скільки їх це вже особисте!ми от постійно на роботі,нема часу на гулянки та знайомства,маємо конкретно 4-5 листів,і все!більше не маємо!де тих знайомих набрати ,коли нема часу🤔
-
Скажіть будь ласка весь цей час хелс іншуренс не діє?
-
С Украины)
-
не знаю 🫠 ☹️
-
Поки очікуєш одобрення нового ВП а старий вже закінчився
-
Добрый день. Как в Edmonton записаться на прием в консульство
-
Черга на візу в Америку - 2 роки. Тепер і американцем себе не назвеш 😄
-
Мені здається, воно і до вчорашнього дня там було
-
📢 Нагадування про послуги перекладу для імміграції в Канаду! 📢 Плануєте подати документи до IRCC для імміграції? Я пропоную офіційний переклад з української на англійську мову з афідевітом, який відповідає всім вимогам імміграційних служб Канади. Перекладаю ключові документи, необхідні для подачі: 📄 Свідоцтво про народження 🛂 Паспорт (сторінка з фото) 💍 Свідоцтво про шлюб або розлучення 🎓 Дипломи та сертифікати про освіту 🪖 Військовий квиток (за потреби) 📝 Довідка про несудимість 📑 Підтвердження досвіду роботи 💵 Фінансові документи Мої переклади офіційно засвідчені афідевітом, що гарантує їх прийнятність для IRCC. Звертайтесь у приватні повідомлення, щоб підготувати свої документи! ✉️
-
Підкажіть, будь ласка, якщо є зареєстрований бізнес номер то відрахування в пенсійний фонд як відраховується: відразу і за бізнес і за себе коли заповнюється річна особиста декларація? Чи: окремо, коли заповнюється особиста декларація ПФ за себе + коли заповнюється декларація з бізнес акаунту ПФ за роботодавця ? Тобто це окремі нарахування як за себе та за роботодавця чи це нарахування все в купі?
-
📢 Нагадування про послуги перекладу для імміграції в Канаду! 📢 Плануєте подати документи до IRCC для імміграції? Я пропоную офіційний переклад з української на англійську мову з афідевітом, який відповідає всім вимогам імміграційних служб Канади. Перекладаю ключові документи, необхідні для подачі: 📄 Свідоцтво про народження 🛂 Паспорт 💍 Свідоцтво про шлюб або розлучення 🎓 Дипломи та сертифікати про освіту 🪖 Військовий квиток (за потреби) 📝 Довідка про несудимість 📑 Підтвердження досвіду роботи 💵 Фінансові документи Мої переклади офіційно засвідчені афідевітом, що гарантує їх прийнятність для IRCC. Звертайтесь у приватні повідомлення, щоб підготувати свої документи! ✉️
-
📢 Нагадування про послуги перекладу для імміграції в Канаду! 📢 Плануєте подати документи до IRCC для імміграції? Я пропоную офіційний переклад з української на англійську мову з афідевітом, який відповідає всім вимогам імміграційних служб Канади. Перекладаю ключові документи, необхідні для подачі: 📄 Свідоцтво про народження 🛂 Паспорт 💍 Свідоцтво про шлюб або розлучення 🎓 Дипломи та сертифікати про освіту 🪖 Військовий квиток (за потреби) 📝 Довідка про несудимість 📑 Підтвердження досвіду роботи 💵 Фінансові документи Мої переклади офіційно засвідчені афідевітом, що гарантує їх прийнятність для IRCC. Звертайтесь у приватні повідомлення, щоб підготувати свої документи! ✉️
-
-
-
А мені більше "подобається", коли консультанти кажуть про кількість, а не розуміють, що повинно бути в тому листі. Я готую документи сама, але я заздалегідь бачу, хто і що саме в моєму кейсі може підтвердити, і ставлю конкретну мету людині. Люди пишуть самі, але наголошують на тому, що мені треба підкреслити. Є люди, які чекають, коли я дороблю пояснювальний лист, щоб, відштовхуючись від нього, написати свої "свідчення" щодо того, на чому я будую кейс. Це найближчі друзі, психологи. Я не консультант, і часами мені справді важко готувати свій кейс, бо не розумію багато моментів. Але коли читаєш, як працюють деякі консультанти, і що це коштує від 6 тисяч, розумієш, що треба добре вибирати фахівців.