PR CUAET
-
📢 Нагадування про послуги перекладу для імміграції в Канаду! 📢 Плануєте подати документи до IRCC для імміграції? Я пропоную офіційний переклад з української на англійську мову з афідевітом, який відповідає всім вимогам імміграційних служб Канади. Перекладаю ключові документи, необхідні для подачі: 📄 Свідоцтво про народження 🛂 Паспорт 💍 Свідоцтво про шлюб або розлучення 🎓 Дипломи та сертифікати про освіту 🪖 Військовий квиток (за потреби) 📝 Довідка про несудимість 📑 Підтвердження досвіду роботи 💵 Фінансові документи Мої переклади офіційно засвідчені афідевітом, що гарантує їх прийнятність для IRCC. Звертайтесь у приватні повідомлення, щоб підготувати свої документи! ✉️
-
А мені більше "подобається", коли консультанти кажуть про кількість, а не розуміють, що повинно бути в тому листі. Я готую документи сама, але я заздалегідь бачу, хто і що саме в моєму кейсі може підтвердити, і ставлю конкретну мету людині. Люди пишуть самі, але наголошують на тому, що мені треба підкреслити. Є люди, які чекають, коли я дороблю пояснювальний лист, щоб, відштовхуючись від нього, написати свої "свідчення" щодо того, на чому я будую кейс. Це найближчі друзі, психологи. Я не консультант, і часами мені справді важко готувати свій кейс, бо не розумію багато моментів. Але коли читаєш, як працюють деякі консультанти, і що це коштує від 6 тисяч, розумієш, що треба добре вибирати фахівців.
-
Добрий день. Чи хтось подавався, чи знає хтось когось, хто з Канади подавався на паспорт, зловивши слот в США? Наприклад, у мене є віза в США, чи мою я податись на паспорт у консульстві США? Я думала, що теоретично можна (у місті Гьюстон є доступні слоти), але один з документів, який вони просять це наступне: ДОКУМЕНТ 6. Документ з актуальною адресою проживання в США driver lisence рахунок на оплату договір про оренду/купівлю помешкання Виходить, не проживаючи у цій країні, навіть просто з наявною візою, я не зможу податись на паспорт?
-
Яка ви добра людина ! Ми і працюємо! Але трапляються ситуації які потребують багато коштів , і все що ви заробили ,зразу ж і витратили та ще й залізли в борги . І ти сидиш і думаєш ,що тобі з цієї ями не вилізти . То що людям в таких ситуаціях робити ?! Читати що їм пропонують іти ПРАЦЮВАТИ !👏👍
-
Я бачила повідомлення як люди подавались в Америці з адресою готелю, але не пам'ятаю яке то було місто. Ви можете написати саме в консульство США і запитати в них напряму.
-
Доброго дня! Шукаю міграційного консультанта. Буду вдячна за рекомендацію.
-
Консульство, мають у них бути варіанти
-
якщо віза ще дійсна 8 років, але в старому паспорті, і він закінчився. Чи можна по нії вїхати в Канаду, надавши новий паспорт і старий з візою ?
-
Просите всех кого можете, тут стеснения не сильно уместны - чем больше supporting documents, тем потенциально сильнее Ваша заявка
-
Просто сосканировать документ в цвете + прикрепить к нему перевод
-
Хороший специалист на вес золота в любой сфере.
-
Бывает просят обновить
-
Это стереотипная ошибка, что письма нужны только от людей с PR и с гражданством. Впрочем, у разных специалистов бывают разные подходы к этому вопросу
-
А підкажіть чи листи від корінних канадців теж посилюють кейс? Моєму чоловіку 2 індіанця які з ним працюють написали листи, і нам казали друзі що це дуже добре