PR CUAET
-
Доброго дня! Таке питання: якщо у чоловіка закінчується паспорт через 1,5 року і ворк-пермит також, звісно! Пробували продовжити, але не продовжили. А мені продовжили ще на три роки. Чи зможе мій чоловік перебувати зі мною в Канаді, навіть якщо у нього прострочений паспорт? Розумію, що точної інформації немає, але все ж…
-
Пересилають вже Ми питали
-
Ось коротенький гайд щодо letters of support з безкоштовного law portal, який деякі консультанти роздають клієнтам як власну творчість. Той самий логопед може написати, з якими викликами ви до нього прийшли, і який є наразі прогрес. Бо це ж в тому числі питання мовної / соціальної адаптації. Врачам, вчителям та іншим посадовим особам не обов'язково підтверджувати документами свій статус громадянина/пр. Що стосується лендлорда, то навіть якщо він напише більш-менш стандартний рекомендаційний лист, які мони пишуть один одному (мовляв, справно платили, добре себе поводили порядні клієнти тощо), то це також, мабуть, краще, ніж нічого. stepstojustice.ca/steps/immigration/1-collect-letters-support/
-
Ми написали і в Торонто і в Едмонтон І нам прийшло 2 листи з одною тою самою формою Що якщо ви хочете переслати паспорт з одного консульства в інше заповніть будьласка заяву. Ми заповнили і відправили але поки тиша
-
Не пойму, почему у меня пишет, что нет записей для отображения?
-
І відправили?
-
Нам з консульства прислали форму заяви навіть щоб ми заповнили і тоді вони відправлять
-
В теории, письма от граждан/PR имеют ЧУТЬ больший вес. С учётом прочих факторов, конечно - о чём они написаны, что подтверждают и т.п.
-
Хотя мой миграционный консультант заполнил всё 11 октября
-
добрый день Чи можна зразу податися на біженство та TRP? У мене ситуація що я не можу зробити новий паспорт та продовжити ворк перміт.Тому я тільки такі два варіанти.Паспорт не можу зробити по причині того що не маю QR коду в резерв+ Дякую
-
З Вами приємно спілкуватися
-
Просят обновить. Больше года точно просят. Бывает и просят за пару месяцев обновить
-
Поточнюю..бо незрозуміло щодо роботодавця..роботодавець по Т4 вже утримав з вас все що . По бізнес діяльність окремо рахується.
-
Це все в річній декларації . Ви отримаєте податок до сплати, де вже враховані і income tax та CPP ( пенсійний) .
-
Дякую за відповідь
-
Значить вашому офіцеру підійшли ваші довідки. А іншим не дуже.
-
Польщу попросили мене обновити, довідці була 10 місяців. До Польщі не поверталась за цей час. Тому індивідуально