PR CUAET
-
Ми написали і в Торонто і в Едмонтон І нам прийшло 2 листи з одною тою самою формою Що якщо ви хочете переслати паспорт з одного консульства в інше заповніть будьласка заяву. Ми заповнили і відправили але поки тиша
-
Не пойму, почему у меня пишет, что нет записей для отображения?
-
І відправили?
-
Нам з консульства прислали форму заяви навіть щоб ми заповнили і тоді вони відправлять
-
В теории, письма от граждан/PR имеют ЧУТЬ больший вес. С учётом прочих факторов, конечно - о чём они написаны, что подтверждают и т.п.
-
Хотя мой миграционный консультант заполнил всё 11 октября
-
добрый день Чи можна зразу податися на біженство та TRP? У мене ситуація що я не можу зробити новий паспорт та продовжити ворк перміт.Тому я тільки такі два варіанти.Паспорт не можу зробити по причині того що не маю QR коду в резерв+ Дякую
-
З Вами приємно спілкуватися
-
Просят обновить. Больше года точно просят. Бывает и просят за пару месяцев обновить
-
Поточнюю..бо незрозуміло щодо роботодавця..роботодавець по Т4 вже утримав з вас все що . По бізнес діяльність окремо рахується.
-
Це все в річній декларації . Ви отримаєте податок до сплати, де вже враховані і income tax та CPP ( пенсійний) .
-
Дякую за відповідь
-
Значить вашому офіцеру підійшли ваші довідки. А іншим не дуже.
-
Польщу попросили мене обновити, довідці була 10 місяців. До Польщі не поверталась за цей час. Тому індивідуально
-
Подскажите, пожалуйста, как мужу обновить справку о несудимости из Украины сейчас?
-
Можете податися в США, проживаючи в Канаді,бронювання житла,готель,підходить,мани ордер краще сплачувати в день подачі на паспорт,для чоловіків резерв + обов'язково,можно з Дії
-
Подалися для мами на PR і вже здали біометрію. Також збираюся подати її на OWP , бо мабуть не встигнемо отримати PR до закінчення діючого WP. Чи зарахується медогляд, який вона пройде для OWP, також і для PR? Чи буде потрібно заново проходити медогляд?