PR CUAET
-
Доброго дня. Надішліть, будь ласка, скріни в особисті повідомлення, та ми вам обовʼязково допоможемо
-
Адміністрації не всіх шкіл дозволяє надавати таки листи учням …. Нажаль ((
-
Можна
-
Ви якщо виїжджаєте на невизначений термін, то треба мати і документи в порядку ( віза), щоб заїхати за пр-ом.
-
Розписались і залишили свої контакти. Листи були ще на офіційному шкільному бланку
-
Да я уже уявляю прихожу я з дитиною яка оре «хочу динозавра» на конференцію по останнім трендам в програмуванні де 95% людей це чоловіки. І починаю до них підкатувати шоб поближче познайомитися. А вона «я хочу какать». На всих івентах де я була з дитиною я бігала по території івента за дитиною 😂 ні з ким не познайомилась 😂
-
Повертались чи ні, все рівно буває що просять обновити. Безліч людей вже писали
-
Доброго дня, підскажіть, якщо подали дитину на продовження, зареквестили доки зі школи, ми їх додали, але виявилось submit не підкріпився й ми не побачили, бо доки вже були у кабінеті…прийшов refuse бо не дойшли доки до них. Треба наново подаватись? Чи можна якось їм написати?
-
Так. Здається з 14 років. У моїй заявці лиш 10 річна донька не здавала, а сини 15 і 17 років (на момент подачі) здавали.
-
я вже більше місяця чекаю, ще не прийшло
-
Поштою
-
ну принаймні у них так на сайті написано, та звичайно це все на розсуд офіцера що справу розглядає
-
Дякую. Я думав, що тільки після ecorp
-
Я маю на увазі відмова по PR