PR CUAET
-
Ну хтось сидить і жаліється, а хтось вже з готовим паспортом😄 Тож... тут у кожного свій вибір ))
-
Окей, з вас гроші на фінансування усього цього і буде вам і додаткові працівники і додаткові офіси/консульства. Нема питань
-
Так, саме так вихідцям з Канади , а не громадянам Канади!
-
Ну так більшість і отримує.
-
Ви отримали послугу яку має надавати держава але жалієтесь що не можете отримати послугу яку має надавати держава. Хмммм 🤔🤔🤔🤔🤔
-
Угу. Обов'язок людей працювати але коли людина хвора то щось не дуже це вдається. Чи ви зараз почнете мене переконувати що ніякої війни немає і все в Україні добре і то вона просто із вредності хоче насолити саме вам?)
-
У мене підписав учитель і директор, на бланку школи
-
Дякую !
-
Треба писати колективний лист до гаверменту Канади, щоб він зобовʼязав Україну виконувати свої обовʼязки. Тому що, цими діями, а точніше невиконанням своїх обовʼязків они криміналізуют своїх громадян на території Канади. Не видаючи та не роблячи їм паспорти.
-
Я не розумію-до чого тут Канада. То що вини не бачать де людина -знаю точно. Людям приходять відмови , то що , начебто в них нема статусу і люди через кризові форми пояснюють, що вини не в Канаді вже. Так . Американський офіцер має доступ до бази американської . А ось -Канадський-до американської🤷🏻♀️