PR CUAET
-
Добрий день. Оформлюю подовження Work та Study Permits для родини. 5 людей в заявці. Підкажіть будь ласка, хто знає, фото необхідно додати лише головного заявника? Бо не бачу у інших членів родини відповідного запиту у розділі. Чи додавати всі 5 фото в розділі головного заявника (не знаю чи це можливо, тільки якщо об'єднати в один файл мабуть). Дякую.
-
Мабуть так. Дякую.
-
Підскажіть будь ласка може хтось чув. Я придумала варіант злітати в Мексику і там замовити паспорт. Чи робив так хтось?
-
Тільки про це чув, точно не знаю як воно. Можете запитати у них по пошті що і як там.
-
Ваша логіка приблизно така;йде людина і вступила в лайно ногою,а за нею позаду йде інша людина,але та що в лайні не попередить та що ззаду,бо я вступила і хай друга теж вступить.Це я до того що,нажаль,більшість людей міркують що я встиг(ла) зробити документи,а інші,котрі не можуть з обʼєктивних причин поїхати в Україну,то їх проблеми.А нормальні люди,в котрих працює критичне мислення,можуть себе поставити на місце інших.
-
Заявка у нас на родину, додається кожний член родини окремо. Але не бачу де саме додати фото. Дякую за відповідь.
-
Нам это же предлагали