PR CUAET
-
Дополню, после подачи на новый паспорт, консул предлагал приехать через 3 недели в консульство и получить какую то бумагу (думаю с реквизитами нового паспорта), пока не прийдет физически новый паспорт.
-
Я вам написала в особисті.
-
Ottawa (adult): З'явились доступні слоти: 2024-11-28
-
От так цікаво чому вони пишуть багатодітні з дітьми до 16 років. Наче у нас повнолітня в 16 наступає 🤔
-
Бліін, тоді це взагалі не радує
-
Я і ставлю себе на чуже місце. Але ставлю на місце тих хто в Україні і я дуже добре бачу що зараз там набагато критичніші проблеми ніж забезпечення вашого особистого комфорту в безпечній Канаді.
-
Це не треба добавляти. Максимум зміну паспорта. Подивіться в закріплених повідомленнях. Там є посилання
-
Здавала в червні і тихо
-
А я і не казав що в Україні людям солодко і безпечно.Ви маніпулюєте цим.Я казав що ті,хто цілує дупу «слугам народу» нічим не відрізняється від популістів.Я впевнений що 90 % від всіх українців включаючи мене з вами не жили в Україні до 22 року як мінімум .Але чому?Мабуть тому що «казкова» держава постаралася?чи ні?
-
Ну тоді почекаємо нового року, чекали від червня, то почекаємо ще
-
Тому подаватися потрібно через 2-3 роки, коли люди обзаводяться знайомствами
-
Наче можно замовити два паспорти в одну доставку DHL. Бо там навіть є функція щоб додати ще паспорт.