PR CUAET
-
Та я ж без поняття. Можу навчити, як ставити стелажі на складах. А про такі деталі най краще ті, хто мають ліцензію, консультують )
-
Оттава
-
А дп документ в Іспанії не затопило?
-
Я би в цьому питанні послухала Вашого консультанта. Бо це одна родина. Вони можуть просто підписатися всі.
-
на рахунок 6-24 місяців - нема там таких строків якщо ви не вʼїжджали до тієї країни після отримання справки (за вийнятком коли на самій справці вказана дата валідності). Та звичайно є помітка: IRCC may require updated documentation at any time during processing. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/when.html
-
В кого було подібне? І як вирішували?
-
фото аж ніяк не впливає на ecopr. Проблеми із фото лише затримають відправку пластика, та сам ecopr ви отримаєте поштою (електроною, фізичною та у своєму акаунті)
-
Цього не знаю нажаль. Валенсія постраждала найбільше. А за Барселону не знаю. Треба перевірити.
-
Я говорю из профессионального опыта. Что написано на самой справке (сколько она годна) - это одно; а с какими сроками её может принять IRCC (при дополнительном объяснении) - это другое дело. У моих клиентов неоднократно засчитывали подобные police certificates, которые были выданы 12-24 мес назад.
-
Хотіли вручити по місцю прописки, голова мого осбб сказав шо я вже давно живу за кордоном і все, вони пішли) саму повістку не залишили
-
Завів всі дані і таке видає