PR CUAET
-
Ottawa (adult): З'явились доступні слоти: 2024-11-07
-
2-4 месяца разброс
-
Доброго времени суток! Вопрос к участникам группы. Сколько в среднем времени вы ожидали на получение номинации по Skilled worker stream? Мы уже ожидаем почти 4 месяца. Баллов хватает с небольшим запасом. Спасибо 👋
-
Неправильна команда. Введіть /start щоб побачити меню.
-
Доброго вечора . Як там резер+ працює пройшли збої? Бо після вчорашнього глюку страшно заходи😔 Ото дожилися до чого вони довели людей. Вчора 5 з половиною годин був шок бо дані пропали були. Потім з'явилися.
-
Вітаю. Може хто підкаже, що робити? Подав на візу CUAET батькові у лютому 2023р. Запросили після біометрії заповнити форму про військову службу. Батькові 65 років, він служив срочну службу у радянському союзі, та має звання офіцера. Справа зависла, я знайшов місцевого депутата парламенту Канади. Він зробив 6 офіційних запитів кожного нового місяця до ІRCC по справі мого батька, але йому відповідають що у них нема інформації, бо справу передали до іншої інстанції, яка перевіряє військове минуле. У лютому 2025р буде два роки як ми чекаємо відповідь. Як можна ще на це вплинути, бо це якесь знущання? Можливо є якісь офіційні терміни після яких вони зобов'язані розглянути справу?
-
Я розумію! Але питання в тому чи можна переїхати з Квебека і продовжувати працювати на Квебек? Чи працювати за Квебеком це не мати роботи яка оформлена в Квебеці..
-
Вітаю Так маю декілька
-
Запрошуємо на безкоштовні тренінги з розвитку компʼютерних навичок Digital Literacy for Newcomers (DLN) для українців у Калгарі з низьким рівнем володіння англійською мовою (CLB 0-4) та фінансовими барʼєрами до платного навчання. Найближчі тренінги: ✅Рівень 3 Онлайн спілкування та робота: навчись вільно брати участь та організовувати зустрічі у Teams, Meet, Zoom та співпрацювати віддалено, дотримуючись онлайн етикету Коли: 12-15 листопада 2024 з 17.00 до 20.45 Місце: Заняття проходять у компʼютерному класі CCIS (Downtown) - 3 дні + 1 день онлайн Випускники нагороджуються сертифікатом! Деталі та реєстрація: forms.gle/Ct3xFJRcLeh8ADiaA
-
А якщо чоловік емігрував у 2017 році, має канадське громадянство, але також зберіг український паспорт, він припускає, що, можливо, його на батьківщині намагаються оштрафувати чи навіть розшукують. Як можна дізнатися, чи є на нього якісь штрафи або претензії? І яким чином можна їх скасувати або оскаржити, враховуючи, що він не подавав жодних заяв на відмову від українського громадянства чи зміну статусу?
-
Так, я заповнювала в державного