PR CUAET
-
Оплачувала тільки еміграційні послуги, за допомогу в заповненні безкоштовно
-
А взагалі як взнати розклад пошти?
-
Дуже дякую
-
Біометрію здавати закордоном можна. Наприклад в Україні. «Бути на місці» тобто в Канаді необхідно основному заявнику на момент подачі і на момент отримання ПР. Це прописано в умовах програми. На практиці бачимо що питання чи заявник в Канаді задають перед тим як дати рішення по справі, це після eligibility, security check і всіх дозапитів. Але відсутність у Канаді це не означає відмову, просто так, подовжуєте собі розгляд якщо саме на цей момент будете не в Канаді.
-
Щановні, підкажіть будьласка, де дивитися коли приїжджає дип пошта?
-
Надо изучать ситуацию. В первую очередь я бы писал на ответственное посольство, во вторую - скорее всего задействовал mandamus. Времени мало осталось.
-
Вітаю спільното, Завантажили документи на детские бєнєфіти. Почали заповняти форму RC66SCH видає помилку, а що робити при такій ситуації? Може хто стикався? Підкажіть будь ласка. Дякую за здалегідь.
-
Не звертайте, я теж обожнюю поради від бездітних як треба правильно ворк лайф беленс тримати :)
-
від різних консультантів бачиласу відео саме про таке, що не бажано/ інші кажуть не можна, бо це одна родина. Це дублювання, і це формує не дуже гарну думку умофіцера який розглядатиме кейс, а саме що це спроба надати вигляд, що листів підтримки більше ніж є насправді. Таке клонування- не ок( моя думка, яку підтверджують іміграц консультанти , відео яких я бачила). Одна родина- один лист підтримки
-
Але це валідне питання, що саме ви чекаєте від подачі на гуманітарну в Канаді якщо у вас є грін кард? Ви взагалі ще в канаді чи вже поїхали в сша?
-
Можна податися не онлайн, а поштою