PR CUAET
-
Так би й написали , ми сім‘я така-то , знаємо сім‘ ю таку-то і по абзацах те саме , що вас 15 років знають, а жінку 2 , суть не зміниться, та ж сама інформація
-
Безкоштовно, але по запису.
-
Не должен. Цветной сосканированный документ считается оригиналом для целей электронной подачи (если речь идёт про разные свидетельства и т.п.)
-
Це професійна порада чи просто догадка? 😂
-
А чому? Коли подаватися на новий перміт, то в заявці прикріплюється тільки ж скрін паспорту, вірно? Його номер та строк дії є в Дії одразу, як він виготовлений. В сенсі чому з цими даними не можна податися на новий перміт? Цікаво
-
Підкажіть, що саме ви відсилали на цей запит? Моя мама отримувала виплати і зараз ми хочемо по гуманітарній програмі пробувати її подавати.
-
Оце ви відповіли…коментар за 10лютого 🫣 Так, ви (ваша мама) маєте показати, що ви не сядете обузою на шию Канади, а отже будь-які соціальні виплати вважаються великим мінусом до кейсу. Але ясно, що треба дивитись на всі моменти заявки, можливо там є такий плюс, що момент з виплатами взагалі загубиться на його фоні.
-
Ну не я один з офіцерів, які ставили відмови, тому точно відповісти на запитання «чому?», на жаль, не зможу. Проте можу припустити, що канадійські офіцери не довіряють якомусь там скрін шоту з якось там невідомої програмки. Скрін чи фото паспорту - це фото документу. Скрін з дії - це щось, подібне чому може намутити будь-який айтішник.
-
Торонто.
-
Ви розкажіть, як вони мають прийняти більше людей? Для однієї 1 людини є 20 хв. Люди приїжджають без копій документів, просять прийняти на 2 -3 паспорти. Час затягується. В консульствах завжди працюють понаднормово. Потрібно додаткових людей в консульстві? Так. Але це вже питання до Міністерства закордонних справ, а не до консульства. Чи може перукар прийняти 30 людей замість 10? Ні? А чому?
-
Цікаво звідки вони знають, що паспорт не на руках? Ми ж скріни і відправляємо , а не оригінал .
-
Чому не замовите dhl? 70 дол і паспорт через 3 тижні був у консульстві. Для Канади не такі вже і великі гроші. 1 раз в кафе піти
-
@OstapBosak , підкажете?