PR CUAET
-
Це не з дії. Це вам з консульства присилають зі своєї бази по запиту
-
А ви знаєте чи вони вимагають чи ні? Чи думаєте, що їм подобається працювати так? Я була записана на 1:30. Зайшла в 5:30, а після мене було ще багато людей. Посольство працює до 4 год . Ось і робіть висновки
-
Чи є такі,в кого виготовлений паспорт ще в липні(поданий в квітні),але НЕ доставлений до консульства (Едмонтон) ???? Чи це нам якась затримка,Чи є ще люди, що чекають так довго?
-
Ми не з Квебека подавалися
-
Спасибо большое. Поняла
-
Той AOR за 11 січня люди отримали ще 29.10. Просто повідомили тільки вчора. І ще я подумала варто в закріплених розповісти стосовно нашої програми де міф,а де правда. А то питання так часто повторюються що відповіш одному,а через два повідомлення питають теж саме. Маю на увазі про біометрію за межами Канади або про те що можна виїзджати і т.п.
-
У нас один паспорт дітям подали в травні,другий - 4 червня,виготовлені в липні-ще нема ні слуху,ні духу.Едмонтон
-
Подскажите, кто считал. Как обстоят дела с утилизацией квоты сейчас? Нужен прогноз на следующие выборки
-
Я відправляла Tax assessment (у ньому видно по яких статтях був дохід) + bank statement за той період що не був покритий Tax assessment (щоб підтвердити що я не отримувала ніяких виплат окрім ЗП). Зверниться до консультанта, бо я не знаю як "вирулювати" ситуацію коли Ваша мама отримувала виплати. По Гуманітарці спроможність себе забеспечувати дуже важлива.
-
В тому плані, що доплачувати більше нічого не треба, лише 85$ при оформленні анкети.
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, може хтось вже так робив: Вп закінчується у вересні 25-го, треба їхати в Украіну, і дата повернення до Канади ще не відома, можливо до вересня, можливо після. Питання: чи можливо податися на продовження вп не знаходичись у Канаді та, якщо повернення після вересня, чи можна переслати новий вп по пошті, щоб заїхати по ньому в Канаду?
-
Дуже хочеться на це сподіватися. Я маю на увазі 6 місяців до порталу😊