PR CUAET
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, може хтось вже так робив: Вп закінчується у вересні 25-го, треба їхати в Украіну, і дата повернення до Канади ще не відома, можливо до вересня, можливо після. Питання: чи можливо податися на продовження вп не знаходичись у Канаді та, якщо повернення після вересня, чи можна переслати новий вп по пошті, щоб заїхати по ньому в Канаду?
-
Дуже хочеться на це сподіватися. Я маю на увазі 6 місяців до порталу😊
-
А коли треба давати таке пояснення? Коли запросили нову довідку чи коли подаєш документи?
-
Коли ловити слот в Торонто? Це якийсь жах, ніяк не можу спіймати взагалі
-
Дякую
-
Ми відразу при подачі прикріпляли наші податкові декларації і всі пейстаби за 24 рік. А також нотіси офіційні типу, що цього року вам трілліум не буде надаватись, бо заробіток родини вищий таких то показників. У вашому випадку для мами я б показувала свій дохід і пояснювала, що фінансове забезпечення за рахунок прибутку дітей у мами буде
-
Дякую, надіюся!
-
Мені соц.працівник, яка подавала на подовження воркперміт, казала обов’язково бути в Канаді під час подання.
-
Ottawa (kids): З'явились доступні слоти: 2024-11-06
-
Даже вам вдячна.
-
Підкажіть будьласка як записатися в консульство в Торонто, для оновлення закордонних паспортів для родини (2-е дорослих та двоє дітей). Вже 2 тижні моніторю сайт консульства і там немає ніяких слотів. Без нових паспортів не можемо податися на продовження Work Permit.