PR CUAET
-
@Enoket [499597076] заблоковано.
-
І ще питання, десь бачила у чаті, якщо подали документи на вироблення паспорту його десь можна побачити в електронному вигляді до отримання?
-
І з цим паспортом можна буде подивитися на wp?
-
Зрозуміла, дякую
-
В тому і річ що потрібен скан оригінального документу (щоб був на руках як кажуть),але якщо немає його в наявності,то можна спробувати додати той скрін із Дії,але то буде сугубо на розгляд офіцера,і немає ніяких гарантій що продовжать,але це краще ніж взагалі без нічого
-
Раньше подходила точно, сейчас есть вопросы по ней. После обновлений на ней нет толи подписи, толи печати и есть надпись не подходит для предоставления в заграничные учреждения. Выше были обсуждения этой темы. Мнения разделились. Лучше, конечно, это уточнить на консультации перед подачей документов.
-
Коли беремо сьогоднішні абсолютні цифри й не знаємо що вони будуть означати за 30 років - то виглядає непогано. Цікаво якщо відмотати на 30 років назад й взяти ті цифри доходів, податків й цін - чи вийде так само класно сьогодні. ;) Мені лінь якщо що.
-
940,000 - це не у вигляді грошей, вірно? Щоб отримати це в грошах - треба будинок продати (з витратами на продаж та податком ) 739,000 - це це також не чистий прибуток, т.я. невідомо під якою парасолею (RRSP, TFSA…) робились ці інвестиції. Можливо це вже було закладено в розрахунки?
-
Скрін іде одразу на двох мовах
-
Я долго мучился с переводами и связывался с банком. У меня Agricole и после всех мучей порядок такой: 1. Открываете валютную карту банка. У меня USD 2. В приложении покупаете валюту. 3. Из валютной карты переводите в эту же валюту на Wise. Причем тут перевод сработает только если валюта карты и вайза одна, те. USD=USD. При переводе USD в CAD будет сбой или отказ. 4. С вайза уже перегоняете в CAD и дальше куда хотите. Прямые переводы с гривневой карты не работают вообще.