PR CUAET
-
Ні, я сама собі роботодавець, маю зареєстрований бізнес номер. Просто те що я рахую на калькуляторі по % і те що показав сайт, де я прикинула свої податки - дані різняться, я нараховую трохи більше, ніж сайт. Тож подумала, що його окремо потрібно платити. Можливо там інші вводні дані різні . Дякую 🙏
-
Доброго ранку.☀️Підкажіть будь ласка у такій ситуації. Я в процесі зміни роботи в NL прийшов номер на федеральному рівні, що справу почали розглядати і надіслали запит на додаткові документи і номер за яким можна відстежувати статус. Я реєструвалася на порталі IRCC але мою аплікацію не знаходить на порталі я пробувала пошук по всіх варіантах. Що робити у такій ситуації?Заздалегідь дуже вдячна 💙💛
-
🤷♂️,я в цьому на жаль не дуже компетентний,також мабуть як ви та всі інші шукають інформацію з приводу цього.Особисто моя думка що чим більше доказів додати в аплікацію про подовження перміту,та розписати що так і так я подався на паспорт,але він або ще не прибув або ще не виготовлений ,то всіляко це буде краще,ніж просто чекати що все вирішиться само собою,знаю і таких людей теж.Але самий крайній варіант розглядати TRP ,це для тих у кого вже паспорт майже закінчився,а перміт не продовжили
-
І чи можна дані на фото надрукувати ? Чи обовʼязково від руки ?
-
Дякую за інформацію 🤗 Буду далі пробувати!
-
Завжди є сусіди, друзі, знайомі. Питання - чого людина шукає: рішення чи причини для обурення.
-
Доброго ранку. Підкажіть будь ласка у такій ситуації. Я в процесі зміни роботи в NL прийшов номер на федеральному рівні, що справу почали розглядати і надіслали запит на додаткові документи і номер за яким можна відстежувати статус. Я реєструвалася на порталі IRCC але мою аплікацію не знаходить на порталі я пробувала пошук по всіх варіантах. Що робити у такій ситуації?Заздалегідь дуже вдячна 💙💛
-
Сразу с подачей документа, конечно.
-
У сусідів, друзів, знайомих також є робота 😅
-
Тоже жду с 22 марта 😅пока нечего