PR CUAET
-
@dwfead4t37 [745239867] заблоковано.
-
Discover a New Way to Earn Money! Sign-Up Bonus: Get an $8 bonus just for registering! Daily Earnings: Enjoy a steady 3% profit every day. Referral Program: Invite friends to join and earn a 10% commission on their investments. Key Highlights: Minimum Investment: Only 10 USDT required. Easy Withdrawals: Start withdrawing from $1 with no fees, and receive your funds within 2 minutes. Team Commission Structure (Automatic): 1st Generation: 10% 2nd Generation: 5% 3rd Generation: 4% 4th Generation: 3% If you're interested, don’t hesitate to contact me! If you're interested, don’t hesitate to contact me! If you're interested, don’t hesitate to contact me!
-
І я не впевнений що будинок за 700к можна орендувати за 1,5 CAD ...
-
Хто може порадити людину яка допоможе впіймати слот, вже рік пробую не виходить. Дякую!
-
Трошки не так. Подача 01.11.23
-
так. з'явилась того ж дня, коли я її здавала. в грудні 2023
-
Позвоните в IRCC. Мы тоже ждали с 13 марта, потом позвонили 22 октября. 23 октября пришла биометрия, 25 октября продлили WP на 3 года.
-
Я біометрію здала ще в грудні 2023. З тих пір нічого не мінялося. Ваша заявка розглядається попереду моєї. :)
-
Дякую!
-
На кілька повідомлень вище почитайте. Цього тижня чоловік писав, що був у Оттаві та йому сказали, що слотів більше не буде. Вони запроваджують нову систему запису. Поки що чекаємо офіційної інформації.
-
@OstapBosak 🥺 Скажіть будь ласка, а при подачі заявки, там є серія питань : Ваш статус ( worker) З якого і по який час ; тут треба вказувати нові воркперміти? Старий закінчується в травні 2025, і до того часу явно заявку не одобрять. Але при подачі на провінційни єтап в нас був старий ворк перміт і про новий їм не писали. В питанні from (дати wp) писати дату видачі старого? А в питанні to , дату видачі нового?
-
Підкажіть будь ласка, якщо сину 14 років (у січні виповниться 15) і він хоче працювати, мені потрібно подати на Study Permit, чи на Visitor Record i Work Permit?
-
В мене бекграунд був not applicable дуже довго, змінився на processing аж через місяць після eligibility.