PR CUAET
-
Дякую!
-
На кілька повідомлень вище почитайте. Цього тижня чоловік писав, що був у Оттаві та йому сказали, що слотів більше не буде. Вони запроваджують нову систему запису. Поки що чекаємо офіційної інформації.
-
@OstapBosak 🥺 Скажіть будь ласка, а при подачі заявки, там є серія питань : Ваш статус ( worker) З якого і по який час ; тут треба вказувати нові воркперміти? Старий закінчується в травні 2025, і до того часу явно заявку не одобрять. Але при подачі на провінційни єтап в нас був старий ворк перміт і про новий їм не писали. В питанні from (дати wp) писати дату видачі старого? А в питанні to , дату видачі нового?
-
Підкажіть будь ласка, якщо сину 14 років (у січні виповниться 15) і він хоче працювати, мені потрібно подати на Study Permit, чи на Visitor Record i Work Permit?
-
В мене бекграунд був not applicable дуже довго, змінився на processing аж через місяць після eligibility.
-
Точно 16.10.2023?
-
📑 Чому обрати мене для перекладу? - Професійний підхід: Я маю досвід у перекладі документів для імміграційних процесів. - Точність: Перекладаю з урахуванням всіх нюансів, щоб ваші документи відповідали вимогам. - Швидкість: Гарантую швидкі терміни виконання замовлень, щоб ви могли не затримуватися у своїх планах. 💬 Не знаєте, з чого почати? Пишіть мені в особисті повідомлення, і я допоможу вам з усіма питаннями!
-
Можливість працевлаштування! Посада: Персональний помічник Вікова група: 18-75 років Статті: чоловічі та жіночі Освіта: будь-який рівень Досвід роботи не потрібен (навчання буде проведено) напишіть мені, якщо цікаво! !!
-
Доброго дня. Поділіться, будь ласка, можливо в когось був досвід взяття справи про несудимість з України безпосередньо in person в консульстві в Торонто. Як швидко вас прийняли? Чи видали вам довідку в тей же день якщо обрати швидке замовлення за 80$?
-
З 2005 року дані не оновлював, молодший офіцер запасу після військової кафедри в цивільному вищому навчальному закладі, строкову службу не проходив...
-
Ми подавали в березні заявку на продовження VR для дитини, додавали фото виготовленого закордонного паспорту дитини, яке на e-mail, нам скинули з Генерального Консульства України в Едмонтоні. Але відповідь отримали негативну, дитині припинили статус і дали 90 днів на вирішення цієї проблеми. Лише після того, як отримали паспорт дитини, подали нову заявку (платно) і аж тоді прийшло повідомлення про новий VR для дитини… P.S. Потрібен скан закордонного паспорту в PDF форматі
-
Якщо батьки мають паспорти з достатнім строком, а дитини коротше. Чи є опції подовжити VP для дитини до дати строку WP (подовженого) батьків без нового дитячого паспорта ?