PR CUAET
-
Ворк перміт
-
Також, стосовно продовження візи: краще спершу дочекатися ВП, а потім подаватися на продовження візи?
-
Дякую
-
ЩИРО Вам дякую!
-
Деталей не підскажу, , знаю що наши так роблять. Ось тут подивиіться: ircc.canada.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=1618&top=15
-
Ещё со стоимости дома надо вычесть затраты на покупку и налог на недвижимость
-
Це супер! Але як? Тобто, податися на два різні PermitИ окремо?
-
Можна мати обидва.
-
Дякую
-
Да и в принципе стоимости ремонтов, которых за 30 лет наберется тысяч на 100.
-
Еліджібіті не поменяется даже после получения Portal. Следующее что поменяется- число возле Final desicion и Медикал
-
Відправив чек і заяву три дні після виготовлення паспорту. Писав хтось що що пересилав заяву декілька разів і через декілька тижнів тиші скинули тренінг номер
-
Я і написав скан з бази ДМС потрібен. Це скан вашого паспорта, який заливають в базу, після виготовлення. Про те що у консульста є можливість його надати ми знаємо. А от чи комусь надали, покищо не відомо.
-
Мне интересно т.к выходит что у разных людей бывает по разному написано, как например Background check not applicable. Интересно зависит ли это от агента
-
Можливо від офіцера а мождиво особливості роботи порталу. Він дуже не точний. Бо було так що людина портал вже отримала а в кабінеті все ще бекграунд чек. Але то точно що вони його не починають без еліджибиті
-
Але лише з WP він зможе навчатися? Мабуть йому потрібно зробити Visitor Record та WP?
-
Я просто пытаюсь понять замедления выходят чисто только из за некомпетентности агентов или действительно есть какие то факторы которые на это влияют типа возраста, количество dependants и т.д
-
Коли ? :(
-
Порадьте будь ласка людину яка може допомогти подати батьків на візитор візу ( я уже отримала ПР) або можлтво іншу тимчасову візу для батьків , дякую
-
У меня точно также, подача 3 января.
12 Jan 2024, 17:45
310234/427480
about a minute ago