PR CUAET
-
Але лише з WP він зможе навчатися? Мабуть йому потрібно зробити Visitor Record та WP?
-
Коли ? :(
-
У меня точно также, подача 3 января.
-
кажуть що не тільки грудень, а вже навіть січень почав оримувати апруви. Пишить консультанту свому, хай імейл перевіряють по вам
-
Вітаю. Підкажіть які далі можуть бути кроки, куди писати та що роботи? В кінці березня 2024 подавались з дружиною на зняття обмежень WP, мали їх на 3 роки. Зараз почали приходити відповіді. Мені в останньому листі написали, що вислали документ WP поштою і дата до 2027, а дружині такий лист (фото) Until December 31, 2024, this client is eligible for a fee exempts study permit, open work permit, and extended stay in Canada. Чи означає це що вона отримає нормальний WP, що це і що робити далі?
-
Привіт! Ніяк не вдається приєднати свою справу в gckey, чи було в когось так? Номер справи маємо.. Дякую
-
мені нічого не приходило, все пересилав адвокат.
-
І ще питання по формі ІММ 5406: дружина має дорослого (вже одруженого) сина від першого шлюбу. Я його не усиновляв, хоча виховував. Чи вказувати його лише по дружині, чи і мені теж його вказати?
-
усі документи та апруви приходять не на ваш а на імейл консультанта чи адвоката з яким ви подаєтесь
-
Доброго дня. Я старша людина,64 роки. В Україні немає нікого, навіть пенсії 🫤.В Канаді вже 2 роки , працюю, маю 30 годин в неділю .сплачую податки, але не маю офіційно підтвердження роботи. Старший син з сім'єю приїхали до Канади, молодший в Польщі. Підкажіть, провіреного імміграційного консультанта, чи маю я право на отримання ПР. Дякую.
-
краще хтось інший відповість, я навіть не знав що такий формат можливий