PR CUAET
-
Привіт всім! Шановні земляки, підкажіть будь ласка: Дружина, зі свого аккаунта на IRCC, 19.10.2024 року, подала на малого сина на продовження Visitor Record /треба було терміново це зробити, щоб не було прострочення терміну перебування/. Подана Заявка поки ще на розглядається. ПИТАННЯ: Чи може зараз моя дружина подати з цього ж самого аккаунта СПІЛЬНУ ЗАЯВКУ на продовження Work Permit і Visitor Record на всю нашу сімʼю /жінка, чоловік і маленька донька/, крім малого сина на якого вже подали раніше?
-
якщо чесно звучить так наче хтось взяв грощі, заповнив заявку наче від твого імені, та умив руки.
-
Вітаю, написали вам вартість
-
Чи хтось може відповісти ? Як ви робили ? Там просто дуже мало місця. Потрібно відсканувати, роздрукувати і вписати ручкою ? Чи можна заповнити електронно?
-
Написали вам
-
Доброго дня. Маю питання. Вік 25 років. У резерві+ маю статус «не на обліку» і «потребує уточнення». Чи можна якось стати на облік у ТЦК без фізичного візиту до них?)
-
Поки що невідомо. Треба моніторити сторінку консульства у фейсбуці
-
Знайшов у групі Монреаля на ФБ, тому мовою оригіналу : «Внимание ! Всем кто собирал конфеты на Хэллоуин😱😱😱CANADA 🇨🇦 Иглы и лезвия обнаружены в шоколадных конфетах на Хэллоуин 🎃 в нескольких городах провинций Квебек и Онтарио Ребёнок укусил иголку, когда ел шоколад, розданный во время Хэллоуина. Об этом сообщила мать ребёнка , Valérie Bélanger в своем аккаунте в Facebook, а также поделилась видео с рассматриваемым кондитерским изделием. Кроме того, лезвия также были обнаружены в шоколадных конфетах на территории Quebec-City и Longueuil. Подано заявление в полицию, составлен протокол. В секторе St-Étienne de Lauzon (Lévis). Полиция Longueuil также вынесла предупреждение родителям в Facebook: * ПРИЗЫВАЕМ К БДИТЕЛЬНОСТИ * Вчера, 31 октября, вечером в плитке шоколада, собранной ребенком во время обхода дома недалеко от его дома в Longueuil во время Хэллоуина, была найдена иголка. Наши соседи в Онтарио не являются исключением в этих печальных событиях, в шоколадке типа Кит-Кат также нашли лезвие.»
-
Дитина навчається на основі вашого ворк перміту насправді
-
Скажіть хто їхав в Україну і вертався назад до Канади з дітьми,які мають продовжений паспорт,чи були питання при в'їзді в Канаду?
-
День добрый! у меня вопрос: после получения AOR, сколько времени займет получение eOPR? Я имею в виду, сколько времени обычно занимает получение eCOPR после получения AOR после предоставления биометрических данных и других необходимых сведений о документации, запрошенной IRCC? Благодарю заранее за ответы.
-
Я коли встановлював додаток РЕЗЕРВ+ то одразу оновив / замінив, тобто вказав актуальну Канадську адресу.
-
Дякую. Хочу в це вірити :)