PR CUAET
-
Поки що невідомо. Треба моніторити сторінку консульства у фейсбуці
-
Знайшов у групі Монреаля на ФБ, тому мовою оригіналу : «Внимание ! Всем кто собирал конфеты на Хэллоуин😱😱😱CANADA 🇨🇦 Иглы и лезвия обнаружены в шоколадных конфетах на Хэллоуин 🎃 в нескольких городах провинций Квебек и Онтарио Ребёнок укусил иголку, когда ел шоколад, розданный во время Хэллоуина. Об этом сообщила мать ребёнка , Valérie Bélanger в своем аккаунте в Facebook, а также поделилась видео с рассматриваемым кондитерским изделием. Кроме того, лезвия также были обнаружены в шоколадных конфетах на территории Quebec-City и Longueuil. Подано заявление в полицию, составлен протокол. В секторе St-Étienne de Lauzon (Lévis). Полиция Longueuil также вынесла предупреждение родителям в Facebook: * ПРИЗЫВАЕМ К БДИТЕЛЬНОСТИ * Вчера, 31 октября, вечером в плитке шоколада, собранной ребенком во время обхода дома недалеко от его дома в Longueuil во время Хэллоуина, была найдена иголка. Наши соседи в Онтарио не являются исключением в этих печальных событиях, в шоколадке типа Кит-Кат также нашли лезвие.»
-
Дитина навчається на основі вашого ворк перміту насправді
-
Скажіть хто їхав в Україну і вертався назад до Канади з дітьми,які мають продовжений паспорт,чи були питання при в'їзді в Канаду?
-
День добрый! у меня вопрос: после получения AOR, сколько времени займет получение eOPR? Я имею в виду, сколько времени обычно занимает получение eCOPR после получения AOR после предоставления биометрических данных и других необходимых сведений о документации, запрошенной IRCC? Благодарю заранее за ответы.
-
Я коли встановлював додаток РЕЗЕРВ+ то одразу оновив / замінив, тобто вказав актуальну Канадську адресу.
-
Дякую. Хочу в це вірити :)
-
Ще 23-го року, на 10 років. Ми разом в Канаді з початку 24-го.
-
-
Якщо людина не «знята», а саме ВИКЛЮЧЕНА з військового обліку, то вона не є військовозобовʼязаною. Тому, вона не повинна взагалі встановлювати собі РЕЗЕРВ+ Але, тут є ділема / парадокс: Без Q-коду не нададуть Консульскі послуги.
-
Підкажіть будь-ласка, якщо подаєшся на продовження Work Permit для українців, то ти не можеш покидати Канаду, поки він не буде готовий? 🤨
-
Це нещодавно був якійсь чоловік у консульстві Оттави, то йому там цю інформацію сказали.
-
🥹😍🤣😆🙂😁🥰 Друзі привіт. Маю до вас прохання: розмістіть будь-ласка у ваших місцевих чатах/групах інформацію про наш користний ресурс. Facebook, Telegram, Instagram, попросіть знайомих блогерів. Адже буде більше участників - буде більше користної інформації для усіх нас. Хто розмістив ставте ❤️. Всім миру та добра, а також найшвидшого отримання цього шматочку пластику🪪.
-
Дуже дякую