PR CUAET
-
Дитина навчається на основі вашого ворк перміту насправді
-
Скажіть хто їхав в Україну і вертався назад до Канади з дітьми,які мають продовжений паспорт,чи були питання при в'їзді в Канаду?
-
День добрый! у меня вопрос: после получения AOR, сколько времени займет получение eOPR? Я имею в виду, сколько времени обычно занимает получение eCOPR после получения AOR после предоставления биометрических данных и других необходимых сведений о документации, запрошенной IRCC? Благодарю заранее за ответы.
-
Я коли встановлював додаток РЕЗЕРВ+ то одразу оновив / замінив, тобто вказав актуальну Канадську адресу.
-
Дякую. Хочу в це вірити :)
-
Ще 23-го року, на 10 років. Ми разом в Канаді з початку 24-го.
-
-
Якщо людина не «знята», а саме ВИКЛЮЧЕНА з військового обліку, то вона не є військовозобовʼязаною. Тому, вона не повинна взагалі встановлювати собі РЕЗЕРВ+ Але, тут є ділема / парадокс: Без Q-коду не нададуть Консульскі послуги.
-
Підкажіть будь-ласка, якщо подаєшся на продовження Work Permit для українців, то ти не можеш покидати Канаду, поки він не буде готовий? 🤨
-
Це нещодавно був якійсь чоловік у консульстві Оттави, то йому там цю інформацію сказали.
-
🥹😍🤣😆🙂😁🥰 Друзі привіт. Маю до вас прохання: розмістіть будь-ласка у ваших місцевих чатах/групах інформацію про наш користний ресурс. Facebook, Telegram, Instagram, попросіть знайомих блогерів. Адже буде більше участників - буде більше користної інформації для усіх нас. Хто розмістив ставте ❤️. Всім миру та добра, а також найшвидшого отримання цього шматочку пластику🪪.
-
Дуже дякую
-
Якоїсь офіційної інформації зараз нажаль немає. Ні про нову систему, ні про слоти. По їх інформації вони обіцяли викласти слоти 29 жовтня але їх тоді взагалі не було. Тож треба чекати щоб хоч щось пояснили.