PR CUAET
-
Підкажіть будь-ласка, якщо подаєшся на продовження Work Permit для українців, то ти не можеш покидати Канаду, поки він не буде готовий? 🤨
-
Це нещодавно був якійсь чоловік у консульстві Оттави, то йому там цю інформацію сказали.
-
🥹😍🤣😆🙂😁🥰 Друзі привіт. Маю до вас прохання: розмістіть будь-ласка у ваших місцевих чатах/групах інформацію про наш користний ресурс. Facebook, Telegram, Instagram, попросіть знайомих блогерів. Адже буде більше участників - буде більше користної інформації для усіх нас. Хто розмістив ставте ❤️. Всім миру та добра, а також найшвидшого отримання цього шматочку пластику🪪.
-
Дуже дякую
-
Якоїсь офіційної інформації зараз нажаль немає. Ні про нову систему, ні про слоти. По їх інформації вони обіцяли викласти слоти 29 жовтня але їх тоді взагалі не було. Тож треба чекати щоб хоч щось пояснили.
-
Я мав на увазі, продовжити поточний work permit ще на 3 рокі. По той процедурі , що існує зараз для українців (до 25 березня 2025 року). Може комусь дали новий work permit на 3 рокі навіть якщо паспорт закінчиться в цьому році?
-
Син навчається в secondary school, хотів влітку попрацювати, то ми запросили йому work permit (до цього в нього був тільки дозвіл на навчання). Перший Перміт в сина був до липня 2026. Новий Перміт дали до листопада 2026, якраз до кінця дії поточного паспорта. Виходить так, що вам подовжать Перміт не довше строку дії вашого паспорта.
-
А хтось пробував зробити новий паспорт у Варшаві у паспортному сервісі? Якщо заплатити за термінове виготовлення паспорта, то скільки реально потрібно чекати ? Чи можуть вони його відправити DHL до Канади, щоб не чекати у Польщі ?
-
І ще питання по формі ІММ 5406: дружина має дорослого (вже одруженого) сина від першого шлюбу. Я його не усиновляв, хоча виховував. Чи вказувати його лише по дружині, чи і мені теж його вказати? Підкажіть, будь ласка.
-
Я вказувала як мій step-child дорослу дочку чоловіка.
-
В закріпах є таке повідомлення, може прояснить ситуацію t.me/prcuaet/19036/320583
-
Дякую🤗