PR CUAET
-
Привіт усім, сьогодні вихідний, а це означає знов в дорогу по пляшки😅 прошу допомогти мені тим самим допомагати нашим військовим які захищають нашу країну 🫡 я збираючи пляшки абсолютно усі кошти передаю волонтерам в Україну які забезпечують усім необхідним ( від одноразових душей і серветок до дронів і зборів на авто) Тому чекаю в приватних повідомленнях усіх бажаючих ❤️ www.instagram.com/knsh_vlad?igsh=MWducHVtczg1bTdvaA%3D%3D&utm_source=qr Гарних усім вихідних 😎
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 ЕДМОНТОН Долучайся до крутої ініціативи: Привіт усім, Сьогодні вихідний, а це означає знов в дорогу по пляшки😅 прошу допомогти мені тим самим допомагати нашим військовим які захищають нашу країну 🫡 я збираючи пляшки абсолютно усі кошти передаю волонтерам в Україну які забезпечують усім необхідним ( від одноразових душей і серветок до дронів і зборів на авто) Тому чекаю в приватних повідомленнях усіх бажаючих ❤️ www.instagram.com/knsh_vlad?igsh=MWducHVtczg1bTdvaA%3D%3D&utm_source=qr Гарних усім вихідних 😎
-
Доброго дня. Чи знає хтось про графік роботи консульства в Оттаві? Мій слот на суботу, а на Гугл мапс субота не робочий день. Хтось подавав документи в суботу?
-
Это легальный лицензированный специалист, он от своего лица подавал Вашу заявку? Потому что странно звучит, обычно специалист всегда старается ставить свои контактные данные, чтобы всегда быть в курсе происходящего с заявкой.
-
Да, но я его получила 14 августа, все еще в ожидании FD😪
-
БЛАГОДАРЮ Вас за такой развернутый ответ. Я понял. Спасибо большое!
-
Дякую за відповідь
-
Вони з жовтня почали приймати людей по суботах
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласочка, я весь чат перечитала вже перед тим як питання задати 🙏🫣 Стосовно фото, як буде правильніше його підписати ? В мене є і фізично фото із печаткою. І електронна версія і фото і зворотної сторінки із печаттю.
-
Оно появляется перед FD как первое января появляется перед 30м декабря. Оно не гарантирует скорого получения FD. Можете считать что у вас пройдена стадия eligibility. Впереди ещё несколько