PR CUAET
-
Я дуже вдячна за відповідь !
-
Підкажіть, будь-ласка, хотілось би почути Вашу думку. Чи має водій Uber обов'язково вести log-book, враховуючи той факт, що сам Uber надає звітність по кілометрам. Те, що знайшла, рекомендовано вести, але як на практиці, як на законодавчому рівні це регулюється.
-
Реально 100%, було бажання багато перечитати та передивитись відео, можливо взяти консультацію якщо кейс слабкий. По самому заповненню форм нічого складного немає.
-
Пишите свое ФИ_5669.pdf и мужа ФИ_5669.pdf. Можно, допустим, так.
-
Спасибо
-
Є вимога оновити дані про роботу, новий WP має інші дати і можуть бути зняті обмеження - це все є новими даними про роботу. Надсилайте як зміни про роботу. Вони і при подачі все бачили але всі чогось загружають свій WP і не пишуть їм - подивіться самі ви його мені видали. До того ж новий WP підтверджує ваш легальний статус перебування у Канаді строком понад 6 місяців поспіль, і підтверджує ваш статус тимчасового резидента на весь строк його дії.
-
Привіт, чи пробував хтось дістати ВОД з дії, без оновлення даних в резерві, виходило чи не генерувало документ?
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 ЕДМОНТОН Долучайся до крутої ініціативи: Привіт усім, Сьогодні вихідний, а це означає знов в дорогу по пляшки😅 прошу допомогти мені тим самим допомагати нашим військовим які захищають нашу країну 🫡 я збираючи пляшки абсолютно усі кошти передаю волонтерам в Україну які забезпечують усім необхідним ( від одноразових душей і серветок до дронів і зборів на авто) Тому чекаю в приватних повідомленнях усіх бажаючих ❤️ www.instagram.com/knsh_vlad?igsh=MWducHVtczg1bTdvaA%3D%3D&utm_source=qr Гарних усім вихідних 😎
-
Робив минулого тижня балансування у нашого хлопця AUTOGUARD Сергій Сто на Auto Guard. Хороший сімейний автосервіс. Власнику за 70, але ще сам не цурається крутити гайки. Дуже турбується про гарне ім'я та якість. Декілька наших хлопців працюють у нього. Repair/inspection/bodyshop. Не реклама, а реальна рекомендація.