PR CUAET
-
Привіт, чи пробував хтось дістати ВОД з дії, без оновлення даних в резерві, виходило чи не генерувало документ?
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 ЕДМОНТОН Долучайся до крутої ініціативи: Привіт усім, Сьогодні вихідний, а це означає знов в дорогу по пляшки😅 прошу допомогти мені тим самим допомагати нашим військовим які захищають нашу країну 🫡 я збираючи пляшки абсолютно усі кошти передаю волонтерам в Україну які забезпечують усім необхідним ( від одноразових душей і серветок до дронів і зборів на авто) Тому чекаю в приватних повідомленнях усіх бажаючих ❤️ www.instagram.com/knsh_vlad?igsh=MWducHVtczg1bTdvaA%3D%3D&utm_source=qr Гарних усім вихідних 😎
-
Робив минулого тижня балансування у нашого хлопця AUTOGUARD Сергій Сто на Auto Guard. Хороший сімейний автосервіс. Власнику за 70, але ще сам не цурається крутити гайки. Дуже турбується про гарне ім'я та якість. Декілька наших хлопців працюють у нього. Repair/inspection/bodyshop. Не реклама, а реальна рекомендація.
-
Вітаю, підкажіть будь ласка хто мав досвід роботи з міграційним юристом Yuliya Dumanska ?
-
Спасибо Вам большое за такой важный ПРАКТИЧЕСКИЙ совет!
-
Вітаю, на практиці ніхто майже не веде тому що так uber надає звіт , і при розрахунках ми використовуємо % бiзнес км від загального, нa основі чого підраховуються вирати по авто. Моє особисте бачення ваша задача мати докази вашого км на початок діяльності та на дкінець року , тобто фото та записи вашого спідометру.
-
Доброго дня, спільното! Дуже потребую поради компетентної людини (може хтось розуміється у проблемі). Ситуація наступна: мій онук, знаходячись у громадянському шлюбі, отримав одобрення на провінційному рівні на двох. Але подружнє життя не склалося і вона їде в Україну. Як тепер йому правильно податись на федеральному рівні? Підкажіть, будь ласка, що треба вказувати, чи може писати лист-пояснення?
-
Доброго дня! Якщо в Канаді перебуваю 2-3 місяці в рік, інші місяці працюю офіційно в Польщі, як правильно подавати звітність по доходам? І чи треба звітуватися? Ворк перміт маю, на PR очікую
-
Доброго вечора підскажіть після подачі заявки на Гоманітарну програму як записатися на біометрію?