PR CUAET
-
/warn@prcuaet_bot
-
Підскажіть будь ласка. Подала документи на дитячі в вересні. До цього отримувала тільки карбон,GST було написано що ми не можемо отримувати GST. Після нарахування дитячих змінився карбон такс на значну суму,та зʼявилися виплати GST. Я так розумію за весь рік. Після подання декларації,я намагалася розрахувати дитячі на вебсайті і сума була значно більша,та і в декларації сума дитячих була більша. Скажуть будь ласка чи ж сенс дзвонити їм?І чи це нормально що з явилися перерахунки карбону та GST після нарахування дитячих?Дякую☺️
-
Це лише ваша думка. Де написано що WP не має відношення до роботи? Як це документ, який надає право легально працювати - не має відношення до роботи?
-
Дуже дякую! Якщо подавати як резидент, які потрібно документи додавати?
-
Розібратися реально, але нелегко. Я майже рік вивчала інформацію, збирала документи. А сіла писати лист-пояснення - катастрофа. Скажу чесно, мені допомагає моя попередня робота в суді та досвід роботи з документами. Там важливо зрозуміти всі нюанси, стратегію саме Вашого кейсу, знайти документи, які підтверджують саме Ваші аргументи тощо. Роботи дуже багато, якщо робити її якісно, а не сподіватися, що всім українцям одобрять.
-
вам потрібно декларувати ваш world Income , тобто що ви заробили в Польші та податки які сплачені там. звісно все по канадським доходам також .
-
Если вся заявка была о Вашего лица, и он нигде в заявке не фигурировал - я бы сильно напрягся на Вашем месте