PR CUAET
-
Дуже дякую! Якщо подавати як резидент, які потрібно документи додавати?
-
Розібратися реально, але нелегко. Я майже рік вивчала інформацію, збирала документи. А сіла писати лист-пояснення - катастрофа. Скажу чесно, мені допомагає моя попередня робота в суді та досвід роботи з документами. Там важливо зрозуміти всі нюанси, стратегію саме Вашого кейсу, знайти документи, які підтверджують саме Ваші аргументи тощо. Роботи дуже багато, якщо робити її якісно, а не сподіватися, що всім українцям одобрять.
-
вам потрібно декларувати ваш world Income , тобто що ви заробили в Польші та податки які сплачені там. звісно все по канадським доходам також .
-
Если вся заявка была о Вашего лица, и он нигде в заявке не фигурировал - я бы сильно напрягся на Вашем месте
-
Доброго вечора!Хто може підказати як часто відправляється дипломатична пошта . Торонто. Дякую
-
ел. буде достатньо перекладений на анг
-
почитайте и подумайте над сообщением по ссылке. главное: wp это не работа, а статус в канаде. работа и статус это абсолюно разные вещи. ну и ircc само выдало этот документ и знает, что оно выдало. а вот паспорт ircc не знает, что вы получили новый, или адрес у вас поменялся. об этом надо сообщать t.me/prcuaet/2427/355565