PR CUAET
-
Если вся заявка была о Вашего лица, и он нигде в заявке не фигурировал - я бы сильно напрягся на Вашем месте
-
Доброго вечора!Хто може підказати як часто відправляється дипломатична пошта . Торонто. Дякую
-
ел. буде достатньо перекладений на анг
-
почитайте и подумайте над сообщением по ссылке. главное: wp это не работа, а статус в канаде. работа и статус это абсолюно разные вещи. ну и ircc само выдало этот документ и знает, что оно выдало. а вот паспорт ircc не знает, что вы получили новый, или адрес у вас поменялся. об этом надо сообщать t.me/prcuaet/2427/355565
-
Чи треба оригінали документів з Польщі в якості підтвердження?
-
Доброго вечора в п'ятницю зникли дані о 6 вечора насилу підтягнулися в 23:30 Вчора в 8 вечора спробували наново оновити писало технічна робота і навіть не давало зайти через банкінг. Дані зникли в 5 ранку сьогодні аж появилися теж не могло знайти . Уже страшно оновлювати таке чуство що вони щось там мутять щоб тим хто за межами країни ще солодкіше жилося. Дані знайшлися але пише на першій сторінці канадську дату а в пдф українську. Задовбали вони.
-
Да я с вами согласен, у меня тоже доверия уже нет по этому поводу. Они уже три раза переносили хотя в Торонто и Оттаве люди уже давно получают. Такое впечатление что едмонтон специально затягивает сроки и в базу паспорта не вводит хотя имеет их на руках 😌
-
Не знаю, пробували вручити через сусідів, їм сказали шо я вже давно за кордоном, повістку їм не залишали. Штрафів чи ще чогось теж не було
-
Не повірите але у них кожного четверга з 16:00 до 18:00 є нарада "як ускладнити життя людям з цього чату" Вони моніторять цей чат, дивляться чого більш за все потребують люди і на основі цього влаштовують ускладнюючі нововведення.
-
Це для консульства якщо не буде пр Плюс мені і так 2 рази пробували вручити повістку