PR CUAET
-
Не знаю, пробували вручити через сусідів, їм сказали шо я вже давно за кордоном, повістку їм не залишали. Штрафів чи ще чогось теж не було
-
Не повірите але у них кожного четверга з 16:00 до 18:00 є нарада "як ускладнити життя людям з цього чату" Вони моніторять цей чат, дивляться чого більш за все потребують люди і на основі цього влаштовують ускладнюючі нововведення.
-
Це для консульства якщо не буде пр Плюс мені і так 2 рази пробували вручити повістку
-
Ви думаєте вони халатно ставляться до своєї роботи? Це не так, вони почнуть відправляти паспорти назад до України, мовляв не забрали зберігати ніде. А вам скажуть що паспорти ще не приїхали з України, чекайте.
-
Вітаю, Перше на чому хочу зауважити ‼️при запиті ви будете (можливо, в нас так було) оновлювати свої контактні данні та проживання адресу, так от не зробіть моєї посилки бо я це не сприйняла як «те саме оновлення» данних і я вказала адресу реєстрації те що і було в дії, просто проклацала по бирому а потім до мене дойшло… що може це і було оновлення данних.. бо в довідці та укр адреса і є. Нічого важкого на веб сайт заходьте «дії» нижче прикріплю ссилку. Просто залогіньтеся через банк diia.gov.ua/services/vijskovo-oblikovij-dokument
-
Я думаю що ціль як раз шоб вже не вернулися. А ті що залишилися ціль відправити на ноль. Таким чином можна заселяти євреїв на нашу родючу землю, ну і звичайно продовжувати продавати її «своїм» за копійку
-
Вот видите вы сами все понимаете 😀 вот только так они людей в страну не вернут а вызовут сильно негативные чувства по поводу родины у украинцев 😀. А как они потом будут просить за донаты? А как ребята будут воевать если их жене и ребенку даже паспорт не дают той страны за которую они воюют?
-
Значіть треба писати всюди і в МЗС щоб докази були переписки чи хоча б надсилання повідомлень що ви пробували дізнатися про паспорт інформацію
-
Донати зазвичай просить не влада, а прості хлопці і дівчата які втрачають на фронті руки, ноги і побратимів. Жодна дія нашої влади не дозволить мені сказати тим хлопцям і дівчатам "та вмирайте" і залишити їх зовсім без підтримки.