PR CUAET
-
Найцікавіше, що там французька от майже 100% І щоб пояснити роботодавцю що вам треба офер завалідувати, то вже і реально іспит не треба)
-
Зрозумів, дякую)
-
Так, там критерій далеко від Монреаля робота повинна бути
-
Ого, це прям треба дуже далеко)
-
Доброго дня, цікавить при заповнені на федеральному етапі якщо вказуєш державні посади в Україні або військову службу після цього просять якісь додаткові документи на практиці? Хтось може знає.... Хочу знати до чого готуватися, може заздалегідь спробувати дістати якісь документи з України
-
чекають щоб наші паспорти закінчились й ми поіхали одразу на фронт
-
www.quebec.ca/immigration/travailler-quebec/travailleurs-qualifies/programme-regulier-travailleurs-qualifies/invitation
-
Вони там не 10 днів, а 6 місяців, як мінімум. Деякі вже 9 міс чекають. Це трантець просто. Я не знаю який спосіб передачі вони шукають: на собак, на олнях, як?! З Торонто вони не можуть відправити особисто, бо вони не можуть відкрити пакет:)) я навідь не знаю як ще можно описати роботу держ.установи:))
-
Вітаю! Ви тільки не видаляйтесь з чату, будите консультувати нас якщо що :)
-
en.m.wikipedia.org/wiki/Greater_Montreal Все що сіре на карті, то воно
-
Наскільки за великим?)
-
Не підходить Має бути за великим метрополем Монреаля
-
Плануємо в Сент-Эсташ
-
Програма rqsw Де ви працюєте територіально?
-
Тим не менше. Якщо англійська буде вище, то це ще краще. ЕЕ в більшості виключає Квебек. Тобто це федеральні програми для англійськомовних провінцій, які заохочують знання французької. Але немає вимоги мати французьку вище ніж англійську
-
Дякую
-
Підкажіть, чи потрібно дітям український id, коли подаєшся на pr. Бо скоро 18 дитині, треба робити новий id в Україні, а ми тут. І в чоловіка пішла просрочка укр паспорта в 45...
-
Я имею ввиду если английский будет выше французского. Нелогично просто идти как франкофон если французский второй язык Если французский будет 7, а английский с2 тоже будут доп баллы?
-
Ні не обовязково вище. Там в ЕЕ можна отримати додаткові 50 балів якщо Французбка CLB 7+, а англійська CLB 5+ Також якщо одна з мов CLB 9+ то там також досить багато трансферабілі пойнтс іде Ну і самі по собі мови чим вище тим більше дають балів
-
Більшість поштою шле.
12 Jan 2024, 17:45
31045/465915
25 minutes ago