PR CUAET
-
Є перелік, що є підставами для гуманітарних виключень. Єкщо у Вашому кейсі цих підстав не має, то він слабкий
-
Сторінка зі слотами оновлюється коли просто перемикати зТоронто на Оттаву, а потім місяці міняти
-
Добрий вечір. Підкажіть, будь ласка, якщо паспорти замовлені на початку жовтня, стан готовності "виготовлені, але не доставлені до дипломатичної установи". Хочу встигнути податися на продовження WP, але розумію, що зараз немає гарантії, що паспорти встигнуть доставити у консульство. Питання таке: Чи не запізно замовляти DHL доставку? Як можна дізнатися, коли я ще можу її замовити?
-
Какие даты сейчас по АОР?
-
Доброго дня! Я також чекаю з травня на дитячі паспорти, які в липні вже були виготовлені. Також Едмонтон
-
Ну люди не мовчали, як наслідок слоти відминили, пообіцяли нову систему і тепер замість хоча б якоїсь знайомої відпрацьованої схеми тільки сидіння і очікування хочь якоїсь інформації 😅
-
Що таке TRP?
-
Пане Олексію, поділіться, будь ласка, яка інформація може бути відсутня, аби ми не зробили тієї помилки. Бажаю Вам швидко віднайти відповідь на Ваше питання!
-
Скоріше я пропоную не те щоб не "не мовчати", а більш пропонувати щось конкретне. Ви хочете змін, кажіть яких саме і як їх реалізувати.