PR CUAET
-
У Section D: Personal history ми почали вказувати інформацію з січня 2015 року, а потрібно було з 2014, тобто дотримати рамки в 10 років і щоб не було прогалин у датах
-
Друзі , підкажить будь ласочка , хоч якась є ймовірність потрапити до консульства та зробити дітям нові паспорти?
-
Дуже цікаво🙈 може я тожі перестану себе колупати що ввела укр адресу в дії
-
А як бути людям у яких закінчується паспорт через кілька місяців, а найближчий рік-півтора не буде слотів бо слоти відкриваються тільки один раз на рік вперед?
-
З появою ші думаю це не дуже ефективна система захисту 😅
-
Те що в них закінчується паспорт через кілька місяців і вони не можуть отримати можливості записатись у консульство і є характеристикою тієї недолугої системи, яку ви намагаєтесь адвокувати. Ви запитали за пропозиції що покращити і одразу додаєте нових питань😉
-
Паспорти в дітей і так вже продовжені , я їх в Кракові продовжувала перед вилітом
-
Ще таке питання. Відсутня інформація стосується dependant. В мейлі вказано: Schedule A: A separate and newly completed Schedule A Background Declaration form (IMM 5669). То потрібно вносити у форму інформацію про principal aplicant і dependant, чи тільки dependant ?
-
Исходя из этой схемы получается что офицер решает на основе предоставленных вами данных куда вас направлять по Security check. И чем меньше "чувствительных" для них данных вы про себя указали тем меньше щанс что вас будут глубже досматривать. Т.е. чем больше информации ты про себя им представляешь изначально- тем тебе же хуже 😔
-
Питаннячко ( біль та відчай) . Наприклад не вдалося нічого зробити , я маю покинути країну з дітьми , так?
-
Ну ось вам можливості: - ввели авторизацію через Дію і банк ID - не спрацювало - вели правило передавати тільки родичам - не спрацювало. Чекайте з часом введуть ще щось, вони ж не можуть оновлення видавати кожен тиждень, це ж не нові версії айфону 😄