PR CUAET
-
Ну це дискусійне питання,імміграційні консультанти кажуть що треба думати що писати про себе але якщо людині нічого ховати про себе то нехай дивляться якщо так треба.Тут вже кожен вирішує сам за себе але процедура певно в них є
-
Завжди можете написати емейл у консульство і запропонувати технічну підтримку. Багато людей буде вам за це вдячні. І... це будуть можливості з вашого боку, а не прості слова у чаті які ні на що не впливають ))
-
Я знаю що означатиме залишитись без роботи. Ми тут майже 2 роки , я працювала прибиральницею , грібла всі овертайми та вихідни поки чоловік 19 місяців шукав роботу. То вже знайшов , працює , то я от тільки видохнула та зайнялася документами.
-
-
Це вже не працює. Точніше невідомо чи працює це ще.
-
Це так,мені теж хочеться якось бистріше це все пройти але що поробиш з government.Ми тільки гості тут поки що,ніяких прав не маємо і в WP стоїть “must live Canada” …date тому чекаємо
-
Ні. Що саме вони відповіли?
-
Спочатку зрозуміти, що вважається "гуманитарными та сострадательными соображениями" в канадському праві, і тоді зрозуміти, чи відповідаєте Ви цим вимогам.
-
Це мені подруга написала)
-
Первый и третий вторник в 18 по Эдику лови, точнее с 18 начинай, ну и до 19:30 где то...
-
А що вам відповіли чому не впроваджують?
-
В мене за два роки в Канаді від слова " чекайте" око сіпаєтся)))
-
Не мириться