PR CUAET
-
А що вам відповіли чому не впроваджують?
-
Як заплатити за work permit
-
В мене за два роки в Канаді від слова " чекайте" око сіпаєтся)))
-
Не мириться
-
Поки що ніякої інформації немає. Будемо чекати офіційної інформації від консульства.
-
Я вам нічого не пропоную. Якщо ви не бачите скільки людей знаходиться у відчаї і витрачає часу та зусиль щоб отримати бюрократичну послугу, то для чого виправдовувати те убожество, з яким нам всім доводиться миритись
-
Яка прєлєсть🙈
-
Так. Слоти мали бути 29.10.
-
Так
-
Тобто , я правильно зрозуміла , що стара система вимкнулась , а нова ще не увімкнулася?)
-
Ми берем $20 за парні і $30 за індивідуальні. Але це інструктори сертифіковані саме під CELPIP і є носії мови.
-
Не буду пропонувати вам заспокійливе) Ми всі в такому ж стані..... І тигерів вистачає з усіх боків... Тримаймося, громадо!!!
-
Спасибо! Но Можно сделать онлайн через Interact (индентификация личности через онлайн банк). Все заняло примерно минут 10.
-
Добрий день, потрібна порада. Мені 17 років, потрібно новий закордонний паспорт зробити. Стала в Е-чергу, але так розумію що нема сенсу. Як ловити плоти і в який краще час?
-
Та я щось вже спокійна. Очикування візи , вклейки , пошук квартири , три менеджера на роботі вже звільнилися , а я щось ще якась нічо так , жива вроді🤪
-
чи правда що в Оттава буде обслуговувати у суботу також?
-
Поділіться, будь ласка, електронною адресою в консульство Едмонтон.
-
Поки що немає актуальної інформації, треба чекати і моніторити сторінку консульства у фейсбуці.
-
@OstapBosak
-
@goodkovsky
12 Jan 2024, 17:45
310609/430192
3 minutes ago